MonetizeMore vinder Googles pris for mest innovative teknologi for 2020

Følgende artikel hjælper dig med: MonetizeMore vinder Googles pris for mest innovative teknologi for 2020

Dette indlæg blev senest opdateret den 17. august 2022

MonetizeMore nåede for nylig en betydelig milepæl inden for annonceteknologisk innovation ved at vinde 2020 Google Publisher Innovation Award. Vi er stolte over at kunne meddele, at MonetizeMore blev valgt blandt flere annonceteknologivirksomheder til Traffic Cop, vores maskinlæringsløsning, der hjælper udgivere med at minimere annoncesvindel.

Traffic Cop er MonetizeMores proprietære Invalid Traffic Detection and Prevention software, der bruger avanceret maskinlæring med fingeraftryksalgoritmer til at identificere og blokere ugyldig trafik. Som et resultat heraf forbliver udgiverens annoncebeholdning sikret mod indtægtstab, der fører til uoprettelig skade på deres annoncekonti. Traffic Cop leverer også handlingsrettede data for at hjælpe udgivere med at forhindre ugyldig trafik og overtrædelser af politikker for annonceopsætning, så udgivere ikke bliver sortlistet af annoncører.

På trods af globale udfordringer i 2020, har MonetizeMore arbejdet hårdt på at innovere og forbedre tjenester til vores udgiverpartnere. Prisen følger en række store præstationer, såsom at opnå en plads på The Globe & Mails Canadas bedste voksende virksomheder med en treårig vækst på 181 %. MonetizeMore blev også for nylig udnævnt til Google Certified Publishing Partner i Nordamerika-regionen efter at have overskredet strenge politiske standarder og demonstreret ekspertviden om Googles Publisher-produkter og samtidig levere fremragende service til det digitale udgiverfællesskab.

“Når den største aktør i Ad Tech anerkender dit arbejde med en så betydningsfuld pris, er det en fantastisk følelse. Annoncesvindel er en plage for annonceteknologiindustrien, der kræver stor innovation for at kæmpe tilbage og gøre fremskridt.

🔥 Anbefalede:  12 mest rentable GPU-mining-grafikkort

I takt med at branchen fortsætter med at udvikle sig, vil annoncebedrageri også blive det, hvilket betyder, at kampen langt fra er slut. Vi er stolte af, at Traffic Cop leder kampen mod ugyldig trafik og andre former for annoncesvindel.

Traffic Cop giver udgivere ro i sindet, at de har den mest innovative software til rådighed for at holde deres trafik af høj kvalitet og sikre indtægter. Det kan alle typer virksomheder i den programmatiske værdikæde glæde sig over! “- Kean Graham, administrerende direktør for MonetizeMore.

Har du brug for hjælp til at beskytte din annonceindtægt mod ugyldig trafik og tilbagebetaling af indtægter? Tilmeld dig Traffic Cop i dag!