Moncler samarbejder med Antoni Tudisco for en NFT-kollektion i begrænset oplag

Følgende artikel hjælper dig med: Moncler samarbejder med Antoni Tudisco for en NFT-kollektion i begrænset oplag

Italiensk luksusmodefirma Moncler har introduceret sin første NFT-kollektion i samarbejde med den digitale kunstner Antoni Tudisco og NFT-platformen .arianee.

Antoni Tudisco producerede syv futuristiske NFT-kunstværker dedikeret til den nye Moncler-jakke, MAYA 70. NFT’erne er allerede præsenteret globalt i udvalgte Moncler-butikker. Det er værd at bemærke, at samlingen kun indeholder 500 tokens og vil blive givet til de besøgende i først-til-mølle-tilstanden. Hvert udvalgte sted har et andet NFT-kunstværk baseret på byens humør og karakter. Initiativet finder sted i New York, London og Seoul.

“Jeg ønskede at sikre, at hvert stykke fusionerer Monclers unikke stil med sceneriet i et format, der gør det muligt for seeren at erkende, at fremtiden for streetwear-moden er lige nu,” sagde Antoni Tudisco.

Moncler og digital kunstner @antonitudisco hold op for at præsentere det ekstraordinære univers. En samling af 7 limited edition NFT’er med den nye Moncler Maya 70 Jacket, præsenteret i en futuristisk verden inspireret til at vare evigt. Tilgængelig på udvalgte steder i hele verden. #Moncler70 pic.twitter.com/tgYrFNd25J

— Moncler (@Moncler) 6. oktober 2022

Antoni Tudiscos signaturstil er meget værdsat af modemiljøet. Han har indgået et samarbejde med det italienske firma Gucci for at skabe to kunstværker til mærkets Metaverse-projekt Gucci Vault. NFT’erne blev auktioneret sammen med 28 digitale kunstneres værker.

Antoni udviklede også NFT-kunstværker til Mercedes-Benz’ første NFT-kollektion, præsenteret på Dorotheen Quartier i Stuttgart, og en digital kampagne for Louis Vuitton. Udover samarbejderne arbejder kunstneren på sit eget NFT-projekt, kaldet “Etheeverse”. Samlingen indeholder i øjeblikket 120 ikke-fungible tokens.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  10 bøger, der hjælper dig med at mestre kunsten at tage beslutninger