Monad Labs indsamler $19 mio. i startfinansiering for at bygge EVM-kompatibel Smart Contract Platform

Følgende artikel hjælper dig med: Monad Labs indsamler $19 mio. i startfinansiering for at bygge EVM-kompatibel Smart Contract Platform

Monad Labs, den tidlige, venture-støttede tech-startup bag Monad blockchain, annoncerede i dag lukningen af ​​en $19 millioner seed-runde ledet af Dragonfly Capital. I runden deltog 70 investorer, herunder Placeholder Capital, Lemniscap, Shima Capital, Finality Capital, såvel som bemærkelsesværdige engleinvestorer i rummet, såsom Naval Ravikant, Cobie og Hasu, blandt andre.

Monad Labs’ team, som blev grundlagt i 2022 af medstiftere med rødder i Jump Trading, bringer over syv års erfaring med at bygge lav-latency, højfrekvente handelssystemer, ifølge en pressemeddelelse.

Med DeFi på Ethereum-kompatible platforme, der står over for et skalerbarhedsproblem på grund af ineffektiviteten af ​​eksisterende Layer1-protokoller og høje transaktionsgebyrer, sigter Monad Labs mod at løse disse problemer med Monad blockchain, en Ethereum Virtual Machine (EVM)-kompatibel Layer1 smart kontraktplatform.

“Kompetencerne af enhver Dapp er delvist bestemt af kraften i den blockchain, som den er bygget på. De høje omkostninger ved beregning på eksisterende blockchains begrænser markant, hvad der kan bygges på kæden, og tvinger udviklere til at vælge mellem sikkerhed og beregningseffektivitet, hvilket i sidste ende fører til sikkerhedsproblemer. Hos Monad Labs skaber vi en blockchain, der adresserer disse problemer og skaber potentialet for hurtig innovation i det decentraliserede landskab,” sagde James Hunsaker, medstifter og CTO for Monad Labs.

Midler vil blive brugt til at udvikle Monad Labs økosystem. Monad blockchain opererer på en proof of stake konsensus protokol og er designet til at behandle i alt 10.000 transaktioner i sekundet, hævder virksomheden. Dette er væsentligt højere end Ethereums nuværende behandlingshastighed på 30 transaktioner i sekundet. Mens Ethereums mål er at behandle 100.000 transaktioner i sekundet gennem bevis for indsats og sønderdeling, vil det tage et par år, før det sker, i betragtning af at Ethereum skiftede til proof-of-stake-modellen i september 2022.

🔥 Anbefalede:  Girish Mathrubootham fra Freshworks: Vi blev ikke børsnoterede for penge, vi gik for at være den første SaaS-børsnotering fra Indien

Efterhånden som traditionelle finansinstitutioner går ind i DeFi- og web3-området, håber Monad Labs at bygge en effektiv lag-1 blockchain for at erobre sin andel af markedet.

Med et grundlæggerhold, der stammer fra Jump, forstår Monad Labs behovet for hurtighed. Holdet er midt i at parallelisere EVM, skabe et blockchain-netværk og EVM-miljø, der konkurrerer med præstationen af ​​traditionel teknologi og finans.

Chris Burniske, partner hos Placeholder Capital sagde i en erklæring.

Monad er kompatibel med alle andre EVM-baserede smarte kontrakter og vil gå live på et testnet i de kommende måneder og med mainnet-lanceringen senere i år.