Mona hæver $14,6 millioner for at opgradere Metaverse-platformen til skabere

Følgende artikel hjælper dig med: Mona hæver $14,6 millioner for at opgradere Metaverse-platformen til skabere

Mona MetaverseMona Metaverse

Metaverse selskab Mona har rejst 14,6 millioner dollars i serie A-midler til at fortsætte med at udvikle sin platform til 3D-skabere. Midler er bestemt til at vokse det San Francisco-baserede firmas fællesskab af bygherrer, når de ombord på nye skabere til Metaverse og Web3.

Finansieringsrunden blev ledet af Protocol Labs, Archetype og Collab+Currency. Andre investorer fra kryptorummet inkluderer Placeholder, OpenSea Ventures, Polygon Studios, ConsenSys og Venture Reality Fund.

“Mona bygger værktøjerne, systemerne og protokollerne til at udvikle den åbne metavers. Vi er stolte af at støtte deres innovative arbejde, mens de udvikler infrastrukturen, så skabere og udviklere kan bygge og eje den åbne metaverse. Vi vil alle tilbringe utallige timer inde i de virtuelle oplevelser af høj kvalitet, der hostes på Mona,” sagde Juan Benet, administrerende direktør for Protocol Labs.

Mona er en platform og et netværk, der giver skabere mulighed for at bygge, præge og sælge interaktive digitale verdener som NFT’er. Skabere kan få adgang til Mona via deres webbrowser og nye NFT’er gratis.

I øjeblikket har Mona over 3.000 bygherrer, der designer verdener, lancerer udstillinger og er vært for koncerter. De samme bygherrer har tjent mere end $500.000 siden oktober ved at præge og sælge tokeniserede virtuelle verdener.

Skabere på Mona kan bygge med eksisterende værktøjssæt og uploade aktiverne til en af ​​Monas skabeloner uden forudgående kodningsviden. Senere kan skaberen præge deres virtuelle verden som en NFT via Ethereum eller Polygon. Aktiverne og dataene bliver gemt på IPFS og bliver derefter decentraliseret. NFT’erne kan senere blive opført til salg på OpenSea NFT-markedspladsen.

🔥 Anbefalede:  Bedste arbejde i hjemmet til hjemmeundervisningsmødre

Monas administrerende direktør Justin Melillo sagde, at Monas mission “er at gøre metaverset til et socialt netværk, hvor skabere kan trives. Et sted at bygge verdener, ikke mure. Med afslutningen af ​​denne runde vil vi fortsætte med at vokse vores globale, pulserende fællesskab af bygherrer, mens vi ombord på tusindvis af nye skabere til det åbne metaverse og Web3. Metaverset behøver ikke at tilhøre store teknologivirksomheder – det kan og vil være et sted for alle,” sagde Mona CEO Justin Melillo.

Læs relaterede indlæg: