Modemærket Phillip Plein omfavner Metaverse og cryptocurrency

Følgende artikel hjælper dig med: Modemærket Phillip Plein omfavner Metaverse og cryptocurrency

Philipp Plein metaversPhilipp Plein logo

Den tyske designer Phillip Plein, grundlæggeren af ​​Philipp Plein International Groups modemærker, tror fuldt og fast på Web3 og talte om emnet på WWD Metaverse Symposium.

Siden sidste år har Plein accepteret 24 kryptovalutaer til køb i butikker og online. I februar gik Plein Group ind i Decentraland ved at købe virtuelt land til en værdi af 510.000 Mana ($1,4 millioner på det tidspunkt). Efter jordkøbet, designeren anført han troede på “denne nye dimension af menneskelig interaktion.”

Plein sagde, at købere, der betaler i krypto, bruger mere på køb. Hvis den gennemsnitlige ordre beløber sig til 600 euro, springer prisen med 85% for betalinger med kryptovaluta, rapporterede WWD.

Hvad angår Metaverse, er fremtiden stadig usikker, men Plein stoler på den, selvom hans investering på 1,4 millioner dollar måske aldrig vil se økonomiske fordele. Han bygger en skyskraber for at åbne Museum of NFT Art, som vil invitere kunstnere til at præsentere deres kunst.

”Mange taler om den nye teknologi, men få bruger den faktisk. Først syntes jeg, at kryptovalutaer lød cool og moderigtige, jeg troede ikke rigtig på krypto. Vi startede som et eksperiment, men nu gør jeg det. Og der er en stor fremtid for denne form for betalingsmetode. Jeg tror også på metaverset, NFT’er og Web 3.0, som står for en ny begyndelse, en ny æra,” sagde Plein til WWD.

Designeren tilføjede også, at antallet af Metaverse-brugere stadig er lille, hvor ikke mange mennesker kender til NFT’er og den virtuelle verden. Alligevel bemærkede han, at luksusmærker aktivt går ind i Metaverse, sammenlignet med, hvordan de først nærmede sig onlinehandel.

🔥 Anbefalede:  Practo - Betjener alle med de bedste læger

Frank Fitzgerald, grundlæggeren af Pax verdenfortalte Metaverse Post, at Web3 kunne revolutionere modeindustrien:

“Metaverse kan have en massiv effekt på modeindustrien fra ny indtægtsgenerering gennem NFT’er til endda at forme, hvordan mode ser ud i den virkelige verden baseret på, hvad der sker i Metaverse med det nuværende udseende og følelse. Det er en kulturel revolution, ikke kun inden for kunst, men også inden for mode.”

Læs relaterede indlæg: