Mød ChatGPT: AI’en, der kan dræbe Google

Følgende artikel hjælper dig med: Mød ChatGPT: AI’en, der kan dræbe Google

For to dage siden introducerede det amerikanske selskab OpenAI en unik chatbot ChatGPT. Den bruger en GPT-3.5-model, som gør chatbotten i stand til at føre en dialog med fremmede, besvare spørgsmål, skrive poesi, scripts, essays, sange, noter og sonetter og også forklare noget og hjælpe med at finde fejl i koden.

Mød ChatGPT: AI'en, der kan dræbe Google

Den potentielle brug af ChatGPT blev også tydelig for mange brugere; det kan tage rollen som Google-søgemaskinen.

Spørger ChatGPT om fejlene og styrkerne ved visse Pokemon, for eksempel, vil resultere i et hurtigt svar, der giver alle de nødvendige oplysninger. Google, på den anden side, vil blot give en liste over links, hvoraf ingen garanterer, at du rent faktisk finder den information, du leder efter. Samtidig vækker AI, der er så vidende, en vis bekymring.

Mange brugere tror, ​​at ChatGPT kan bruges til uhyggelige formål, for eksempel af terrorister, der spørger om, hvordan man bygger et våben, eller hvordan man sammensætter hjemmelavede sprængstoffer. OpenAI siger det forsøger at løse dette. Ifølge dem er modellen blottet for enhver racemæssig skævhed, religiøse erklæringer og budskaber, der støtter umoralsk eller ulovlig adfærd.

Derudover nævner ChatGPT videnbasegrænser som grunden til, at det ikke kan diskutere nylige globale begivenheder. Det er muligt, at dette gøres for at forhindre, at botten bliver politisk partisk.

Alle kan chatte med ChatGPT-botten her.

Læs mere om AI:

🔥 Anbefalede:  ANPR med YOLOV8 – Mod AI