Mobile Gaming Studio Mino Games går ind i Web3 med $15M Serie B-finansiering

Følgende artikel hjælper dig med: Mobile Gaming Studio Mino Games går ind i Web3 med $15M Serie B-finansiering

Mobilspilstudiet, Mino Games, har i dag annonceret, at det har rejst $15 millioner i en serie B-runde ledet af Standard Crypto, med deltagelse fra Boost VC, Collab+Currency, Earl Grey Capital og Konvoy Ventures.

Videospilindustriens veteraner, Bing Gordon og Don Mattrick, har også investeret i runden og sluttet sig til Mino Games som rådgivere. Tidligere investorer omfatter SYBO Games og Andreessen Horowitz.

Midler vil blive brugt til at fremskynde lanceringen af ​​Mino Games første web3-franchise Dimensionals. Det kommende rollespil (RPG) med NFT-figurer i spillet blev annonceret via en anhænger. Mino har ambitioner om at gøre det til den næste store aktør inden for web3-gaming.

Da spiludviklere betaler op til 80 % af deres indtægter som platformskat og brugeranskaffelsesomkostninger til store teknologivirksomheder, ønsker Mino Games CEO og medstifter Sasha McKinnon at bringe omsætningen tilbage til udviklere, skabere og spillere.

Med lanceringen af ​​Dimensional nærmer sig, sigter virksomheden mod at udnytte web3 til at opbygge et direkte forhold mellem udvikler og fællesskab for at omforme distributionen på markedet.

“Vi er på nippet til den næste æra inden for spil, hvor blockchains vil drive økonomier i spillet, og tilpasse incitamenterne for spillere til spiludviklernes incitamenter,” sagde Alok Vasudev, medstifter af Standard Crypto, i en pressemeddelelse. “Mino Games har en dokumenteret rekord i free-to-play og forstår, hvor krypto kan forbedre oplevelsen for spillere. Vi er utrolig glade for at arbejde sammen med Sasha og hans inspirerende team på det, vi tror, ​​vil blive en storslået gaming-franchise.”

🔥 Anbefalede:  Seth Ginns fra CoinFund diskuterer fremtiden for kryptomarkedet på Hong Kong Web3 Festival 2023

Kommer fra en gratis-til-spil-mobilspilbaggrund, er det ingen overraskelse, at McKinnon er en fortaler for free-to-own-modellen inden for web3-spil, populariseret af Limit Breaks Gabriel Leydon.

6/ Gratis at eje er en utrolig model. Vi kommer til at give stærke in-game genstande væk før lancering og opbygge et fantastisk fællesskab. Udviklere vinder, spillere vinder, streamere vinder og platforme tager ikke 80 % nedskæringsgebyrer og UA-omkostninger.

— Sash (GRATIS, EGEN) (@SashaMackinnon) 25. januar 2023

Mino Games blev grundlagt i 2011 af McKinnon og hans medstifter Josh Buckley, og har lanceret fire titler centreret omkring samlerfigurer. Virksomheden har i øjeblikket to massivt populære free-to-play flagskibsspil på markedet: Cat Game og Dog Game. Virksomhedens spil har hver tjent millioner i omsætning, med spillere, der spænder over 90 lande og 60 millioner downloads til dato.

Mino Games’ team består af erfarne talenter fra store spilvirksomheder, herunder Electronic Arts, Zynga og andre. Som et fjerntliggende firma er Mino Games’ team spredt ud over Asien, Europa, LatAm og Nordamerika. Virksomheden ansætter aktivt og planlægger at udvide holdet med 50 % inden årets udgang.