Min nabo Alice har med succes frigivet sit spilversion 2.0 til mainstream-publikum

Følgende artikel hjælper dig med: Min nabo Alice har med succes frigivet sit spilversion 2.0 til mainstream-publikum

Stockholm, Sverige, 20. december 2022, Chainwire

My Neighbor Alice er et blockchain-baseret socialt spil, der har været populært blandt dets brugere siden dets første udgivelse og nu har lanceret version 2 til mainstream-publikum.

Min nabo Alice med succes udgivet sin spilversion 2.0 til mainstream-publikummet den 16. december 2022. Onlinespillet blev udgivet i juni 2022 efter en vellykket ni-måneders pre-alpha-fase i september 2021. Spillet er vokset i popularitet lige siden det blev udgivet. My Neighbor Alice er et multiplayer-byggerspil, der giver spillere mulighed for at bygge og administrere virtuelle lande, interagere med naboer og udføre spændende daglige aktiviteter, mens de optjener belønninger i spillet. Det fuldt decentraliserede sociale spil fungerer fuldstændigt på blockchain-teknologi, hvilket bringer forskellige spilfællesskaber og DeFi-entusiaster sammen for at opleve et spændende spil i åben verden med fortællende gameplay og indbyggede NFT-markedspladser for at fremme interaktion og skabe indtjeningsmuligheder.

Se videotrailer her:

Min nabo Alice er et spil udviklet af Antler Interactive, som har in-game valuta, almindeligt kendt som ALICE token, udgivet i marts 2021. Spillet er udviklet med en dedikation til at fremme blockchain-adoption blandt masserne, og spillet har skabt verdensomspændende interesse og fortsætter med at vokse kl. et accelereret tempo. Fængslende gameplay-visuals, fordybende historiefortælling og en bred vifte af interaktive funktioner driver massive spildownloads.

Følgende funktioner i spillet er tilgængelige for alle spillere:

  • Avatarer bruges til at repræsentere spillere og deres virtuelle karakterer og kan tilpasses ved at installere forskellige aktivklasser.
  • Køb af virtuelle plots i virtuelle øer, som er tilgængelige på Alice eller spilmarkedspladserne.
  • Implementering af In-Game Assets såsom NFTS i spillet, som er tilgængeligt til salg på markedspladsen.
  • Indfødt valuta i spillet med Alice Token på Alice-Chain. Giver tokenholdere mulighed for at spille og investere i spillet og være en del af Alice-økosystemet.
🔥 Anbefalede:  12 tv-shows at downloade fra Netflix for din pendling til arbejde

Min nabo Alices andet jordsalg sluttede den 16. december 2022, og projektet vil være vært for endnu en jordsalgsauktion, hvilket åbner flere muligheder for spillere til at vinde retten til at købe en virtuel grund til én virtuel ø i første kvartal af året 2023. Naboen Alice vil være vært for periodiske jordsalg og genstande, der kunne handles via markedspladsen i spillet såvel som NFT-markedspladserne på andre blockchain-netværk. For at lære mere om dette projekt, besøg venligst: https://myneighboralice.medium.com/my-neighbor-alice-land-sale-announcement-december-2022-3eea977e3ee8

Om min nabo Alice

My Neighbor Alice er et socialt online multiplayer-builderspil bygget på Chromia blockchain-platformen. Projektet er designet til at fremme et ende-til-ende blockchain-spiløkosystem, der gør det nemt at transaktioner inden for NFT- og spilfællesskabet. Teknologien bag My Neighbour Alice er baseret på et staking- og lejesystem. Systemet er i øjeblikket ved at blive udviklet og vil debutere næste år, hvilket gør det muligt for brugere at leje deres NFT’er for et endnu større indtjeningspotentiale. Adskiller dem i sidste ende fra andre spil for at tjene penge. My Neighbor Alice sigter mod at blive en dominerende enhed i blockchain-spilområdet og søger at opretholde og udvikle et levende fællesskab for forskellige spillere.

For mere information om Min nabo Alice, besøg:

Uenighed | Telegram | Twitter | Linkedin

Kontakt

Fati Hakim
[email protected]