‘Milady Maker’-priserne falder med 70 % på grund af kontroverser

Følgende artikel hjælper dig med: ‘Milady Maker’-priserne falder med 70 % på grund af kontroverser

Kilde: Milady Maker.

Priserne på “Milady Maker”-kollektionen (NFT) er faldet, mens dramaet omkring dens skaber fortsætter. Det viser sig, at Charlotte Fang, personen bag Milady, har indrømmet at stå bag en kontroversiel tidligere online-persona, der kædede hende til en online-kult med hvide overbevisninger.

I sidste uge, den pseudonyme, decentraliserede finansudvikler 0xngmi postede en teori om, at Fang var Miya, en online-personlighed kendt for at poste antisemitisk, homofobisk og racistisk indhold på sociale medier. Det har hun angiveligt også været forbundet til Kaliacc, kendt som Kali Yuga Accelerationism, en hvid supremacistisk organisation kendt for at fremme anorektisk adfærd blandt teenagepiger.

Investorreaktionen var øjeblikkelig. I den seneste uge er Milady-priserne faldet med 70 %. Grundprisen for Miladys ligger på 0,26 ether (ETH) eller $511 efter at have nået et rekordhøjt niveau i april på over $6.000. Et token er solgt for så lavt som 0,037 ETH.

Den 21. maj indrømmede Charlotte Fang på Twitter at være Miya.

“Fuld afsløring: Jeg var Miya. Og dens giftige bagage, der skader Milady-samfundet og forgifter stemningen. Jeg undskylder for at forsøge at skjule den tidligere konto,” skrev Fang.

OK, fuld afsløring: Jeg var Miya. Og dens giftige bagage, der skader Milady-samfundet og forgifter stemningen. Jeg undskylder for at forsøge at skjule den tidligere konto – Miya har intet at gøre med Milady Maker og burde forblive på den måde, så jeg trækker mig fra holdet herfra.

— ♡ Charlotte Fang 刹利 🍎 (@CharlotteFang77) 21. maj 2022

Fang sagde, at hun ville træde tilbage fra Miladys-projektet og sagde, at Miya-indlæg ikke afspejlede hendes egne synspunkter. “Utvetydigt rummer mine virkelige synspunkter ikke plads til had, og jeg afskyr misbrugere og frisører – at trolde om det var ungt, men i virkeligheden har jeg aldrig skadet en flue.”

Ikke alle tror, ​​at Milady Maker-projektet er ubesmittet af Fangs tidligere synspunkter. Der var en kontrovers om spin-off-kollektionen “Milady, That BITCH”, og nogle af avatarerne havde skjorter med “Treblinka” – navnet på en berygtet koncentrationslejr – på dem. Ifølge Milady Maker’s udmeldingblev teksten genereret automatisk, og skaberne anede ikke, hvad den refererede til.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Udarbejdelse af en dataarkitekt Jobbeskrivelse: Skabeloner til ansættelse i din virksomhed