Midjourney to Release Version 5; Sig farvel til seksfingrede hænder

Følgende artikel hjælper dig med: Midjourney to Release Version 5; Sig farvel til seksfingrede hænder

Denne nye version af Midjourney vil sandsynligvis have forbedringer og opdateringer ud over fjernelse af seks-finger-funktionen. Det bliver interessant at se, hvilke andre ændringer der er foretaget.

Midjourney, en af ​​de mest populære billeddelingsplatforme, udgiver snart sin femte version. De seneste fire versioner har gennemgået massive ændringer, og den femte lover at blive endnu bedre. En af de største ændringer i dette ny version er, at vi vil sige farvel til seksfingrede hænder. En masse seks (eller flere)-fingrede mennesker strejfede tidligere versioner, men den nye version lover en forbedring af den overflødige fingerfront.

Midjourney udgiver 5-versionen: ingen seks fingerhænder længere

Denne ændring er blevet foretaget, fordi Midjourney efter måneders menneskelig feedback endelig har fundet en måde at slippe af med de seksfingrede mennesker. Processen er ikke perfekt, men den er ved at nå dertil. I mellemtiden vil de femfingrede være de eneste på perronen.

Hvad er nyt i Midjourney V5-basismodellen?

 • Meget bredere stilistisk rækkevidde.
 • Betydelig højere billedkvalitet (2x opløsningsforøgelse).
 • Forbedret dynamikområde.
 • Mere detaljerede billeder.
 • Mindre uønsket tekst.
 • Forbedret ydeevne med billedforespørgsler.
 • Understøtter –tile-argumentet for sømløs fliselægning.
 • Understøtter et billedformat større end 2:1.
 • Understøtter –iw til mere indflydelse på det færdige job.

Se, hvordan de nye funktioner fungerer nedenfor:

Billeder har en højere opløsning og har generelt bedre detaljer og stilistisk rækkevidde end version fire tilbyder. Dette gør billeder til et mere visuelt tiltalende medie til at formidle information og følelser, hvorfor de er meget brugt i reklamer, sociale medier og kunst.

 • Midjourney søger at forbedre sin tekst-til-billede AI-model ved at ansætte erfarne promptingeniører til at skabe prompter, der er mere specifikke og tankevækkende. Disse ingeniører har stor erfaring med at bruge AI-algoritmer til at producere grafik og er dygtige til at bruge en række forskellige sætninger til at producere de bedste kunstværker. Midjourney mener, at det ved at ansætte hurtige ingeniører vil være i stand til at skabe bedre og mere relevante output, forbedre brugeroplevelsen og gøre sin model endnu mere banebrydende.
 • Midjourney, Anthropic og andre AI-startups står over for en personalemangel på grund af mangel på forskere og udviklere på godt niveau. Dette har forårsaget forsinkelser i udviklingen af ​​nye modeller uden for tekst-til-billede og har en negativ indvirkning på virksomhedens evne og hastighed til at udvikle nye modeller.
🔥 Anbefalede:  Nye LinkedIn-funktioner: Hvad kan du forvente af det sociale netværk i 2023

Læs flere relaterede emner: