Midjourney har til hensigt at ansætte hurtige ingeniører til at forbedre sin AI-model

Følgende artikel hjælper dig med: Midjourney har til hensigt at ansætte hurtige ingeniører til at forbedre sin AI-model

Midjourney er en banebrydende kunstig intelligens-virksomhed, der altid leder efter måder at forbedre sin tekst-til-billede AI-model på. Ifølge rygter i Midjouney discord kanalhar virksomheden besluttet, at en måde at gøre dette på er at ansætte erfarne hurtige ingeniører, der får til opgave at skabe prompter, der er mere specifikke og tankevækkende for at tilskynde til mere kreative svar fra AI-modellen.

Midjourney har til hensigt at ansætte hurtige ingeniører til at forbedre sin AI-model

Hurtige ingeniører er erfarne brugere og tidligere kunstdesignere, der skaber fascinerende billeder ved hjælp af AI-modeller. De bruger en bred vifte af ord og stilarter til at skabe fantastiske kunstværker og har en rigtig evne til det. Ikke alene er de i stand til at producere billeder af høj kvalitet, men hurtige ingeniører har også en masse kreativ kontrol over resultatet.

Erfaring og viden, som ingeniører har, er, hvad Midjourney ønsker at bruge til at forbedre brugeroplevelsen og skabe bedre og mere relevante output. Til dette formål søger Midjourney sine ingeniørers evne til at skabe effektive og innovative løsninger, der vil forbedre brugertilfredsheden med færre generationer.

Folk med stor erfaring med at bruge AI-algoritmer til at producere grafik er kendt som prompt-ingeniører. De er dygtige til at bruge en række sætninger til at producere de bedste kunstværker. Senior prompt ingeniører har en unik indsigt i processerne og forviklingerne af AI-algoritmer.

Midjourney mener, at det ved at ansætte hurtige ingeniører vil være i stand til at skabe bedre og mere relevante output. Dette vil forbedre brugeroplevelsen og gøre Midjourneys tekst-til-billede AI-model endnu mere banebrydende. Ansættelsen af ​​hurtige ingeniører er et klart tegn på Midjourneys forpligtelse til at investere i kvalitet, og de forventede resultater kan revolutionere tekst-til-billede-generative modeller.

🔥 Anbefalede:  21 tips til at starte en rentabel møbelflipping-virksomhed

Læs mere om Midjourney: