Microsoft Work Trend Index finder 70 % af medarbejderne, der er åbne for at bruge AI til at forhindre udbrændthed

Følgende artikel hjælper dig med: Microsoft Work Trend Index finder 70 % af medarbejderne, der er åbne for at bruge AI til at forhindre udbrændthed

Microsoft Work Trend Index finder 70 % af medarbejderne, der er åbne for at bruge AI til at forhindre udbrændthed

Microsoft udgav sin Work Trend Index Årsrapport onsdag, som afslørede, at flere medarbejdere ville bruge AI til at lette deres arbejdsbyrder, end de er bange for at blive erstattet af AI.

For at få datapunkterne til årsrapporten undersøgte Microsoft 31.000 fuldtidsbeskæftigede eller selvstændige arbejdere i 31 lande og analyserede billioner af Microsoft 365-produktivitetssignaler samt arbejdstrends fra LinkedIn Economic Graph.

Midt i bekymringer om jobtab til AI afslørede undersøgelsen en uventet konklusion: På trods af 49 % af folk, der var bekymrede for deres jobsikkerhed, ville 70 % af medarbejderne delegere så meget arbejde som muligt til AI for at forhindre udbrændthed – et træk, som Microsoft kalder et ” AI-medarbejder alliance”.

De fleste medarbejdere sagde, at de ville være trygge ved at bruge AI til næsten alle aspekter af deres arbejde, lige fra administrative opgaver til analytisk og kreativt arbejde. Rapporten sagde også, at folk tror på, at AI kan øge kreativiteten, når det kommer til at formulere ideer til arbejdet med at redigere deres arbejde.

“Det er fascinerende, at folk er mere begejstrede for AI, der redder dem fra udbrændthed, end de er bekymrede for, at det eliminerer deres job,”

Det siger forfatter og professor i organisationspsykologi Adam Grant i en erklæring.

Som en af ​​de største aktører i big techs AI-race, kommer det ikke som nogen overraskelse, at Microsoft ville udgive en undersøgelse, der præsenterer et optimistisk syn på AI. Ifølge rapporten er der dobbelt så stor sandsynlighed for, at virksomhedsledere vælger at “øge medarbejdernes produktivitet” end at “reducere antal ansatte”, når de bliver spurgt, hvad de værdsætter mest ved AI på arbejdspladsen.

🔥 Anbefalede:  6 nemme trin til at oprette 301-omdirigering i Magento 2
via Microsft Work Trend Index

Ledere, der deltog i undersøgelsen, sagde, at de håbede, at kunstig intelligens kunne hjælpe medarbejderne med nødvendige, men gentagne opgaver, øge medarbejdernes trivsel, eliminere medarbejdernes tid brugt på aktiviteter af lav værdi, forbedre medarbejdernes evner og fremskynde medarbejdernes arbejdstempo.

Det er ikke klart, hvor mange ledere der blev undersøgt, men 82% sagde, at medarbejderne ville være nødt til at opbygge AI-evner og tilegne sig nye færdigheder for at forberede sig på paradigmeskiftet til AI som copilot. Disse færdigheder inkluderer evnen til at skrive gode prompter, evaluere kreativt arbejde og kontrollere for bias. I marts 2023 var jobopslag på LinkedIn, der nævner GPT, steget med 79 % år-til-år ifølge rapporten.

“Vi er i den næste fase af forandring med introduktionen af ​​generativ AI, og det begynder allerede at omforme arbejdsmarkedet,” siger Karin Kimbrough, cheføkonom hos LinkedIn. “Selvom det stadig er tidlige dage, vil dette skift udvide muligheder, skabe nye roller og øge produktiviteten.”

Læs mere: