Microsoft og Meta-partnerskabet lancerer Office 365-apps i metaverset

Følgende artikel hjælper dig med: Microsoft og Meta-partnerskabet lancerer Office 365-apps i metaverset

Via Microsoft.

Pandemien fremskyndede nogle af ændringerne i arbejdsmønstre, hvor flere job blev fjernet og næsten seks ud af ti amerikanere arbejde hjemmefra mindst en gang om ugen. Vi har set implementeringen af ​​fjernarbejdsløsninger, hvor Zoom, Google Meets, Microsoft Teams og endda Discord har set masseadoption i løbet af de sidste par år, og det er kun et spørgsmål om tid, før mange arbejdspladser kommer ind i metaversen. Microsoft ser ud til at forstå det og være på forkant med kurven; virksomheden har indgået partnerskab med Meta for at bringe Office 365-pakken ind i metaverset.

Teknikgiganten bringer Office 365 ind i Meta-platformen, hvilket gør apps tilgængelige for VR-brugere. Alle med en Quest 2 eller et Meta Quest Pro-headset, der skal udgives, kan få adgang til apps i den virtuelle verden, hvilket gør Microsoft-softwaren mere allestedsnærværende end nogensinde før.

Indtil videre er apps som Teams, Word, Excel, PowerPoint, Outlook og SharePoint allerede tilgængelige i VR. Microsoft arbejder dog også på at bringe Windows 365 ind i metaverset, så brugerne kan streame deres Windows Cloud PC på deres Meta Quest-enheder.

Microsoft Teams går også ind i virtual reality. Mesh for Microsoft Teams til Meta Quest-enheder vil give traditionelle videoopkald et nyt spin. Ved at bringe dem til metaverset, vil folk være i stand til at “forbinde og samarbejde, som om de er sammen personligt”, hvilket giver en meget mere fordybende oplevelse. I stedet for at være vært for huddles på kontoret, kan virksomheder nu samle medarbejdere i et virtuelt bestyrelseslokale, så alle føler sig inkluderet.

🔥 Anbefalede:  Wszystko co musisz wiedzieć

Efterhånden som det personlige arbejde stiger, ønsker vi, at alle skal have evnen til at føle, at de er til stede.

Meta CEO Mark Zuckerberg sagde.

Zuckerberg har allerede delt sin tro på, at VR er bundet til at overtage computere og gøre dem forældede – og han tror på, at det nye Quest Pro VR-headset vil gøre det muligt. Mens kun tiden kan vise, om det nye headset bliver den næste store ting, viser Microsofts bevægelse ind i metaverset, at teknologivirksomheder behandler Web3 seriøst.

Læs relaterede indlæg: