Microsoft Edge opskalerer webvideoer ved hjælp af AMD og NVIDIA GPU

Følgende artikel hjælper dig med: Microsoft Edge opskalerer webvideoer ved hjælp af AMD og NVIDIA GPU

Ejere af NVIDIA-skærmkort har allerede videoopskaleringsløsninger i Chrome eller Edge, men hvad hvis du har et AMD-kort? Microsoft tror, ​​det kan hjælpe. I Edge Browser opskalerer og fjerner Video Super Resolution artefakter på webvideoer under 720p ved hjælp af AMD og NVIDIA GPU’er. Du skal have et GeForce RTX 20-serie eller Radeon RX5700-grafikkort for at drage fordel af dette, men det kan hjælpe dig med at spare båndbredde på et begrænset dataabonnement eller se en gammel YouTube-video.

Nu kan Microsoft Edge opskalere webvideoer ved hjælp af AMD og NVIDIA GPU

Du skal være tilsluttet, når du bruger en bærbar computer, og videoen må ikke bruge en PlayReady eller Widevine DRM-mekanisme. Microsoft siger, at du skal tvinge Edge til at bruge din dedikerede GPU, hvis din bærbare computer har et hybridt grafiksystem. Hybrid video support er i øjeblikket automatisk.

For at arbejde med Microsofts DirectX 12-pipeline på Googles Chrome-motor er teknologien afhængig af GPU-agnostiske algoritmer. Rammen kan holde den beregningsmæssige belastning let ved at komprimere dataene.

Lige nu kan kun få Edge Canary Smart Home-kunder drage fordel af Video Super Resolution, men denne funktion skulle snart være tilgængelig for flere mennesker. I mellemtiden skal du ikke svede, hvis din hardware ikke oprindeligt er kompatibel med den eksperimentelle software.

  • NVIDIA og Microsoft har annonceret et flerårigt partnerskab for at skabe en af ​​de mest kraftfulde AI-supercomputere i verden, inklusive Microsoft Azure-infrastruktur, NVIDIA GPU’er, netværk og en omfattende stak af AI-software. Dette vil give kunderne mulighed for at træne og implementere AI-modeller i stor skala med det formål at fremskynde adoptionen af ​​AI i virksomheden.
  • NVIDIA annoncerede et nyt initiativ til at tilbyde kunstig intelligens som en tjeneste (AIaaS) gennem partnerskaber med store cloud-tjenesteudbydere. Denne service vil give virksomhedskunder adgang til NVIDIAs banebrydende AI-platform, som inkluderer en AI-supercomputer, accelerationsbiblioteker, software og forudtrænede generative AI-modeller. Kunder vil have adgang til to lag af AI-platformen: AI-platformens softwarelag og NVIDIA AI Enterprise til at træne og implementere store sprogmodeller eller andre AI-arbejdsbelastninger.
🔥 Anbefalede:  Jugnoo - historie, grundlægger, forretningsmodel, finansiering, team, nyheder

Læs flere relaterede artikler: