Microsoft afslørede Designer, det første professionelle tekst-til-billede-værktøj baseret på DALL-E 2

Følgende artikel hjælper dig med: Microsoft afslørede Designer, det første professionelle tekst-til-billede-værktøj baseret på DALL-E 2

Selskabet annonceret integrationen af ​​DALL-E 2, et OpenAI-baseret kunstig intelligens-system, der skaber visuals ud fra tekst, med den nyligt udgivne Microsoft Designer-app og Image Creator-værktøj i Bing og Microsoft Edge.

Microsoft afslørede Designer, det første professionelle tekst-til-billede-værktøj baseret på DALL-E 2Billede genereret af DALL-E

Microsoft Designer er en webapplikation, der kan skabe design og grafik. Designer-appen vil være gratis i en begrænset forhåndsvisningsperiode. Det vil være inkluderet i Microsoft 365 Personal og Family-abonnementer.

Designer kan bruges til at designe alt fra lykønskningskort og opslag på sociale medier til grafik til PowerPoint-præsentationer og firmalogoerIfølge Microsoft

Microsoft afslørede Designer, det første professionelle tekst-til-billede-værktøj baseret på DALL-E 2

I de næste uger vil en ny Image Creator-app blive tilføjet til Edge-browseren og Bing-søgemaskinen. Image Creator, som kan tilgås via fanen Bing Images, bing.com/create eller Image Creator-knappen i Edges sidebjælke, gør præcis, hvad navnet antyder: den forespørger OpenAI DALL-E 2-tjenesten for at generere billeder baseret på tekst beskrivelser.

Image Creator i Bing og Edge vil i modsætning til Designer være helt gratis. Image Creator vil først være tilgængelig visse steder som en forhåndsvisning, som Microsoft hævder vil give den mulighed for at indsamle feedback, før softwaren udvides.

Brugere vil have “fuldstændige” brugsrettigheder til at markedsføre billeder oprettet ved hjælp af Designer og Image Creator

som oplyst af Microsoft

Ændring af arbejdsgange er blot én af manifestationerne af denne revolution. Værktøjer som Designer vil bringe AI til masserne og gøre Text-to-Image til den nye standard, den nye normal for skabelse af visuelt indhold.

Husk dog, at Microsoft investerede 1 milliard dollars i OpenAI i 2019 og har en eksklusiv licens til at bruge hvad som helst. Microsoft fortsætter med at foretage betydelige investeringer i DALL-E 2, og det ser ud til, at de nu ønsker at få disse investeringer tilbage. Det sidste spørgsmål om, hvem der skal betale for det, og hvordan, forbliver uløst.

Tjek nedenfor det friske galleri af, hvordan Dall-E trækker sig ind i samarbejde med Microsoft.

Interesseret i at læse mere? Her er nogle yderligere nyheder at tjekke ud:

🔥 Anbefalede:  7 billigste funnel Builder-løsninger, der ikke sparer på kvaliteten!