Michael Owens tweets om hans NFT forårsager et reklameramsang

Følgende artikel hjælper dig med: Michael Owens tweets om hans NFT forårsager et reklameramsang

Efter at være blevet underrettet af Advertising Standards Authority, tidligere engelsk angriber Michael Owen har slettet et tweet vedrørende et non-fungible token (NFT) initiativ.

“Mine NFT’er vil være de første nogensinde, der ikke kan miste deres oprindelige værdi,” skrev Owen, 42, sidste måned. Ifølge rapporter mente ASA, at tweetet sandsynligvis ville vildlede kunder. De kontaktede Owen og bad om at få den taget ned, hvilket nu er sket.

Det Advertising Standards Authority gennemfører nu en omfattende undersøgelse af bekymringerne omkring NFT-annoncering. I den digitale verden er NFT’er enestående aktiver, der kan købes og sælges som enhver anden ejendom, men forskellen er, at den ikke har en fysisk tilstedeværelse endnu.

Tammy Abraham fra England og Ashley Cole fra Everton har begge slettet godkendelser af NFT-ordninger, mens en samling etableret af den tidligere engelske kaptajn John Terry i februar mistede 90 % af sin værdi i den følgende måned. Liverpool lancerede to kategorier af digitale samleobjekter tidligere i år, og på trods af at 95 procent af dem ikke blev solgt, indbragte introduktionen mere end £1 million i indtægter til klubben.

“Når du graver i noget, der er ekstremt nyt og ureguleret, og du har fået fodboldspillere til at sige ‘du kan ikke tabe’, så blinker det med alarmklokkerne,” sagde James Daley, administrerende direktør for Fairer Finance, på The Sports Desk-podcast .

En af grundlæggerne af Oceidon, blockchain-teknologistartupen, der samarbejder med Owen for at frigive sin NFT-kollektion, Andy Green, tilføjede, at tab af penge “kan ske.” Green hævdede, at der var “meget tilbageslag” efter tweetet i maj, og mens Owens NFT-kollektion skulle udgives den 31. maj, blev den udskudt til at falde sammen med VM i 2022 i Qatar, som begynder i november.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du ChatGPT på Android og iOS

Læs relaterede indlæg: