Miami Swim Week vil være vært for Metaverse modeshows

Følgende artikel hjælper dig med: Miami Swim Week vil være vært for Metaverse modeshows

Miami Swim Week inviterer alle til at deltage i deres digitale modebegivenhed. Festivalen vil præsentere det første Metaverse-badetøjsshow nogensinde sammen med det virkelige liv.

Fysisk Miami Swim Week finder sted på SLS South Beach Hotel fra 13. til 18. juli.

Influencers, branchefolk og VIP-gæster kan købe invitationer til udvalgte begivenheder og shows i NFT-format. VIP-billetter til den store åbning af Miami Swim Week er også tilgængelige som NFT’er.

Swimwear Fashion Week vil også være vært for en kryptokonference i Miami Beach fra 16. til 18. juli. Samtalerne vil byde på krypto-, DeFi-, NFT-, GamFi- og Metaverse-temaer.

“Fra bæredygtig og miljøvenlig mode til Metaverse digitale mode- og mode-NFT-kollektioner vil dette års Miami Swim Week™ The Shows være ulig noget, som modeindustrien nogensinde har set. Vi har designere, der flyver til Miami fra over 70 lande, som vil være en del af 50 live modeshows og pop-up-begivenheder,” sagde grundlægger og administrerende direktør for Miami Swim Week, Moh Ducis.

Dette er ikke den første modeuge, der finder sted i Web3-rummet. I marts i år arrangerede Decentraland Metaverse modeuge. Dolce & Gabbana, Elie Saab og Tommy Hilfiger var blandt deltagerne.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Essential Hi Visibility-tøj til arbejdet