Miami City lancerer NFT-projekt i samarbejde med Mastercard og TIME Magazine

Følgende artikel hjælper dig med: Miami City lancerer NFT-projekt i samarbejde med Mastercard og TIME Magazine

Miami City lancerer NFT-projekt i samarbejde med Mastercard og TIME Magazine

Borgmester Francis X. Suarez fra Miami City annoncerede lanceringen af ​​en ny Web3-tilgang til den lokale økonomi. Det har til formål at drive indtægter til lokale virksomheder og non-profit virksomheder.

Borgmesteren samarbejder med TIME Magazine, Mastercard og den globale CRM-leder Salesforce for dette initiativ. Salesforce vil levere den tekniske infrastruktur, mens TIME Magazine vil være ansvarlig for den kreative udvikling og markedsføring af projektet.

“Kunstværket vil afspejle den enorme mangfoldighed, der er repræsenteret i byen Miami,” sagde Keith Grossman, præsidenten for TIME Magazine.

Gennem dette partnerskab vil City of Miami skabe en samling af 5.000 NFT’er med kunstværker designet af 56 Miami-baserede kunstnere. Dette tal repræsenterer byens 56 kvadratkilometer store område. Ud over kunstværket vil NFT-indehavere modtage adgang til Mastercards Priceless Miami-program, som inkluderer private rundvisninger i kulturelle institutioner og eksklusive lokale begivenheder.

“Byen Miami har været på forkant med Web3-revolutionen, og vi vil fortsætte med at anvende disse nye teknologier til at støtte vores eksisterende virksomheder, samtidig med at vi tiltrækker nye, rejser kapital og giver oplevelser til vores borgere og dem, der besøger denne fantastiske by. Samtidig kan vi også bruge denne nye tilgang til at støtte lokale kunstnere og velgørende organisationer,” sagde borgmester Francis X. Suarez. Han planlægger at lancere projektet i december i år.

I Miamis jagt på at blive et amerikansk krypto-hub har det været vært for flere Bitcoin-konferencer og NFT-begivenheder og fortsætter med at tiltrække kryptoinvestorer og NFT-samlere.

I juli var byen vært for den første Metaverse Swimwear Fashion Week under en kryptokonference i Miami Beach. Arrangementet indeholdt emner om krypto, DeFi, NFT, GamFi og Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Hvordan hjælper chatbots med leadgenerering: Top 5 måder!

Læs relaterede indlæg: