Metaverse-markedet har været ved at kollapse i år; vil tendensen gå op i 2023?

Følgende artikel hjælper dig med: Metaverse-markedet har været ved at kollapse i år; vil tendensen gå op i 2023?

En rapport fra The Block indikerer, at det metaverse marked i år har været ved at kollapse. I januar 2022 rejste metaverse-platforme $49,2 millioner i månedlig handelsvolumen. I november faldt antallet til $2 millioner, hvilket viser et fald på 96%. Dataene inkluderer følgende metaverser: The Sandbox, Decentraland, NFT Worlds, Voxels og Somnium Space.

Blokkens data-dashboard viser også, at salget af metaverse jord er faldet med 90% siden begyndelsen af ​​året.

månedlige handelsvolumen metaversKilde: Blokken

Sandboxen opretholdt det højeste antal unikke brugere (17.019) sammenlignet med andre metaverser. Den næstmest populære virtuelle verden, Decentraland, havde 6.529 unikke brugere, efterfulgt af NFT Worlds (4.403), Voxels med 2.431 og Somnium Space med 899 brugere.

Den gennemsnitlige jordpris er også styrtdykket. NFT Worlds’ digitale land har den højeste værdi i 2022 og nåede et højdepunkt på $44,07K den 26. februar. I øjeblikket koster et jordstykke i metaverset omkring $782. I begyndelsen af ​​året registrerede Somnium Space et gennemsnitligt jordsalg på $25,86K. Nu er prisen 1.000 dollars.

Centraliserede metaverser, såsom den Meta bygger, har også vist nogle nedadgående tendenser. Metas metaverse-afdeling, Reality Labs, oplevede økonomiske tab i 3. kvartal 2022 og rapporterede et tab på 3,67 milliarder USD. Andet kvartal af 2022 var heller ikke vellykket for virksomheden. Virksomheden er dog stadig positiv over for metaverset og har lagt planer om at fortsætte med at bygge det i 2023. På samme måde indikerer en nylig rapport fra Huawei, at metaverset vil blive ved med at vokse i årenes løb og vil være det første, der bliver massivt adopteret i gaming industri.

🔥 Anbefalede:  Nowa funkcja poprawiająca Twoje wrażenia z Telegramu!

Det 2023 Digital Assets Outlook af The Block indikerede også, at metaversen “kæmpede med at finde den rigtige produktmarkedspasning i 2022”, men vil fortsætte med at udvide i 2023. Sandboxens fulde lancering næste år kan flytte markedet i retning af en mere opadgående tendens.