Metaverse Game Studios lancerer web3-spil Angelic på ImmutableX

Følgende artikel hjælper dig med: Metaverse Game Studios lancerer web3-spil Angelic på ImmutableX

engleagtigKilde: Angelic

Metaverse Game Studios, udvikleren af ​​Far Cry, League of Legends, Diablo og Immortal, har annonceret udgivelsen af AAA Web3-spil Angelic på ImmutableX.

“Angelic er et mørkt science fiction-tema RPG spækket med fortælling, samarbejde og turbaseret strategikamp. Spillere kan vælge mellem en enkeltspiller-historietilstand eller en multiplayer-metavers, hvor de kan samarbejde med fraktioner og danne guilds for at etablere kontrol over rumsektorer, indsamle ressourcer, lave våben og mere.”

spillets beskrivelse lyder.

Spillet, der er bygget på Unreal Engine 5, prioriterer at skabe levende og engagerende gameplay for at sikre, at “traditionelle spillere kan nyde det lige så meget som web3-native spillere.” Spillere kan også danne guilds, samle ressourcer, skabe våben og meget mere.

Angelic var tidligere installeret på Ethereum og Solana blockchains, men ImmutableX’s ZK-rollup teknologi har taget spillet til næste niveau. Teknologien sikrer, at spillere har fuldt ejerskab over deres aktiver i spillet, som er fuldstændigt CO2-neutrale. ImmutableX tilbyder også hurtig, sikker og gasfri prægning og en uafbrudt spiloplevelse af høj kvalitet.

Metaverse Game Studios og ImmutableX har lovet at belønne hvert medlem af Angelic-fællesskabet for deres bidrag i spillet.

I første kvartal af 2023 vil Angelic være i sin alfa-testfase, hvor den offentlige lancering er planlagt til andet kvartal.

I marts lukkede Metaverse Game Studios en investeringsrunde på $10 millioner ledet af Animoca Brands, Everyrealm og Pantera Capital sammen med andre blockchain-investorer.

ImmutableX er glad for innovationer og vokser gennem sine partnerskaber i Web3-området. I juni gik NFT spiludviklingsstudiet sammen med GET Protocol, den nuværende markedsleder inden for NFT-billetter, for at skabe en sekundær billetmarkedsplads.

🔥 Anbefalede:  Har du brug for en LLC til at sælge på Amazon?