Metaverse Fundraising-rapport for november: Trends in Infrastructure, Gaming, NFT

Følgende artikel hjælper dig med: Metaverse Fundraising-rapport for november: Trends in Infrastructure, Gaming, NFT

Metaverse fundraising rapport for juli

I november stod industrien over for vanskeligheder på grund af sammenbruddet af FTX, den tidligere næststørste kryptobørs. Den gennemsnitlige sum af investeringer i Web3-industrien faldt fra $626,76 millioner i oktober til $378,55 millioner i denne måned.

Flere sektorer af Web3 forblev dog af investorernes interesse. Infrastruktur startups er førende, efter at have rejst over $171,9 millioner. Gaming er den anden trendindustri, som har rejst i alt $53,4 millioner. Ikke desto mindre kan vi bemærke, at investeringsbeløbene faldt i volumen, da der i oktober var ti spilrelaterede investeringer med en samlet sum på $198 millioner, og i november modtog sektoren næsten fire gange mindre for det samme antal finansieringsrunder.

NFT-relaterede startups rejste i alt 31,8 millioner dollars. Summen er meget lavere end i de foregående måneder – i oktober blev der investeret 40,7 millioner dollars i NFT-virksomheder, mens VC-fonde i september investerede 111 millioner dollars i industrien. Navnlig har VC’er i denne måned været mere opmærksomme på forskellige typer af NFT-startups. Blandt disse er en opstart af svindeldetektion, en NFT perpetual futures DEX og en hjælpeplatform for NFT-skabere og -samlere.

Tendenser i spilindustrien

Glip, en Web3-spilopdagelses- og tegnebogsapp, rejste $2,5 millioner i en runde ledet af Hashed. Beenext og noteringsinvestor Prime Venture Partners deltog også i runden. Opstarten planlægger at bruge midlerne til udvidelse af teamet, samfundsvækst og lancering af nye produktfunktioner.

Brænd spøgelse, en spilleplatform, der belønner brugere med NFT’er, rejste $3,1 millioner i en seed-runde ledet af Bitkraft Ventures og Drive af DraftKings. Søjle VC deltog også i runden. Opstarten fokuserer på enkle, tilgængelige spil.

Roboto spil hævet $15 millioner i en serie A-runde ledet af a16z. Blandt andre deltagere er Animoca Brands, Ancient8, Harrison Metal Capital, Gumi Cryptos Capital, Transcend, Makers Fund, Merit Circle og flere engleinvestorer. Virksomheden sigter mod at bygge bro mellem Web2 og Web3 ved at tilføje elementer i spillet. Midlerne vil blive brugt til at ansætte forskellige fagfolk, herunder marketingfolk og kunstnere.

Web3 spilstudie Midnat hævet 7,5 millioner dollars i en seed-runde ledet af Shima Capital. Blandt andre investorer er Bixin Ventures, FJ Labs, Overwolf, Woodstock Fund, Forte og SnackClub. Startup’et fokuserer på pc- og konsolspil og planlægger at bruge midlerne til at udvikle sine spil og intellektuelle egenskaber.

Gaming-fokuseret opstart af legitimationsoplysninger og datainfrastruktur Carv hævet 4 millioner dollars i en runde ledet af Vertex.

Heroisk historieen multiplayer web3 TTRPG, hævet $6 millioner i en seed-runde ledet af Upfront Ventures. Multicoin Capital og Polygon støttede runden. Opstarten sigter mod at genskabe bordplade-RPG’er og tilpasse dem til et digitalt publikum ved hjælp af blockchain-teknologi.

Web3 økosystem SpilEmber hævet $2,3 millioner i en pre-seed-runde ledet af Shima Capital. Big Brain Holdings, Huobi Ventures og Warburg Serres er blandt de andre investorer. Startup’et vil bruge midlerne til at accelerere teamvækst.

Web3 gaming uden kode platform Xternity hævet 4,5 millioner dollars i en pre-seed-runde ledet af det israelske firma NFX. Blandt andre deltagere er Jibe Ventures, Secret Chord Ventures, Flori Ventures og vGames. Opstarten har til formål at hjælpe Web2-spiludviklere med at adoptere Web3-teknologier.

London-baseret gaming startup Eterlast hævet $4,5 millioner i en seed-runde ledet af Supernode Global. Immutable X, Founders Factory og Stake Capital er blandt de andre deltagere. Virksomheden vil lancere House of Boxing-spillet i december, hvor andre boksnings- og rugbyspil kommer i den nærmeste fremtid.

Ultimative mestreen gratis fantasy-sportsplatform, modtaget $4 millioner fra Binance Labs. Platformen vil blive bygget på BNB-kæden.

🔥 Anbefalede:  Miami NFT Week 2023: Vi er til festen, der endnu ikke er startet

“Verden af ​​Web3-spil udvides, og Binance Labs leder efter Web3-spilprojekter, der har missioner om at levere ægte underholdning til brugerne frem for dem, der fokuserer på at give flere muligheder for at ‘tjene’.”

medstifter af Binance, Yi He

NFT industritrends

Vandreresci-fi mediemærket bag Wanderers NFT-kollektionen, hævet $2 millioner i en seed-runde ledet af Animoca Brands og GameFi Ventures. Ifølge den administrerende formand og medstifter af Animoca Brands, Yat Siu, er “Wanderers et godt eksempel på innovation inden for IP. Mærket lykkes takket være dets kunst, historiefortælling og dedikerede fællesskab af fans, og dets NFT’er er en fremragende indgang til et univers af spil, musik og underholdning.”

Som en sidebemærkning har Animoca Brands for nylig frigivet en fond på 2 milliarder dollar, der er bestemt til metaverse-industrien. Virksomhedens portefølje omfatter mere end 380 Web3-investeringer, blandt dem er velkendte samlinger Cool Cats, Axie Infinity, NFT-markedspladsen Magic Eden, Immutable og Dapper Labs.

Nftperpen NFT perpetual futures DEX, hævet 1,7 millioner dollars i en seed-runde. Blandt investorerne er Dialectic, Maven 11, Flow Ventures, DCV Capital, Gagra Ventures, AscendEX Ventures, Perridon Ventures, Caballeros Capital, Cogient Ventures, Nothing Research, Apollo Capital, Tykhe Block Ventures, OP Crypto og flere engle. Opstarten har for nylig lanceret sin betaversion.

Tropeeen hjælpeplatform for NFT-skabere og samlere, hævet $5 millioner i en seed-runde ledet af Tioga Capital. Blandt andre deltagere kan nævnes engleinvestorerne Sebastien Borget, Thibault Launay, Gregoire le Jeune og Lorens Huculak.

NFT-fokuseret likviditetsopstart NiftyApes hævet $4,2 millioner i en seed-runde ledet af FinTech Collective og Variant. Blandt andre investorer er Polygon, Robot Ventures, Coinbase Ventures, Flamingo DAO, The LAO og kendte engleinvestorer.

Fysisk understøttet NFT-platform Gårdsplads hævet $7 millioner i en seed-runde ledet af New Enterprise Associates. OpenSea Ventures, Y Combinator, VaynerFund, Cherry Ventures, Brink’s og flere engleinvestorer støttede runden. Startup’et vil bruge midlerne til at udvide teamet og nå sit målmarked.

Joepegsen NFT Marketplace på Avalanche, hævet $5 millioner i en seed-runde. Avalanche Foundation og FTX, der nu er konkurs, førte runden. Heldigvis, som Joepegs-teamet sagde, “Finansieringen fra FTX Ventures blev afsluttet i juni og er siden blevet overført fra FTX forud for nylige konkursbegivenheder.”

Opstart af NFT-svigopdagelse Yakoa hævet $4,8 millioner i en runde ledet af Collab+Currency, Brevan Howard Digital og Volt Capital. Blandt andre deltagere er Uniswap Labs Ventures, Data Community Fund, Orange DAO, gmjp, Time Zero Capital, FAST by GETTYLAB, Sunset Ventures og engleinvestorer. Virksomheden planlægger at udvikle værktøjer til at bekæmpe svindel med intellektuel ejendomsret i Web3.

NFT infrastruktur udvikler Vinci-protokollen hævet $2,1 millioner i en seed-runde ledet af UOB Venture Management, SigNum Capital og TGE Capital.

Metaverse industritendenser

Spil for at tjene metaverse-spil MAD Metaverse modtaget finansiering fra Web3 venturekapitalfirmaet DWF Labs. Startup’et fokuserer på “evolutionære NFT’er”, hvor hver NFT har evolutionære træk og mekanik.

VR industritrends

Tredjeversen Web3 Virtual Reality spiludvikler, hævet $15 millioner i en runde ledet af MZ Web3 Fund. Blandt andre deltagere er OKX Ventures, Dash Ventures, Yield Guild Games, double jump.tokyo, 8DAO, Fenbushi Capital, Kusabi, Flick Shot, Holdem Capital og OKCoinJapan. Opstarten planlægger at bruge midlerne til at udvide sit team og udvikle flere VR-spil.

DAO industritendenser

XDaoen multikæde DAO-bygger, hævet 2,3 millioner dollars i en seed-runde. Panony, Telos Foundation, DWF Labs, Grixxly Capital og Laurent Perello deltog også i runden. Opstarten planlægger at levere DAO-registreringstjenester i jurisdiktioner, der er venlige over for DAO-strukturen.

🔥 Anbefalede:  Amazon ENS-domænet modtager et bud på $1 mio

Web3 industritrends

Dagslys hævet $3 millioner i en seed-runde ledet af Framework Ventures og Chapter One. OpenSea Ventures, Eniac Ventures, 6th Man Ventures, Very Serious Ventures, Seed Club Ventures, Tomahawk, Spice Capital, Uncommon Ventures og engleinvestorer støttede runden. Opstarten giver brugerne mulighed for at forbinde deres adresser for at gøre krav på airdrops, stemme om forslag, delegere stemmer, låse butikker op og mere.

Markedsplads for skabersamarbejde Pærepop hævet 18 millioner dollars i en serie A-runde ledet af Sound Ventures og Seven Seven Six. Blandt andre deltagere er Blockchange Ventures, C2 Ventures og Avalanche’s Blizzard Fund. Platformen giver brands og enkeltpersoner mulighed for at købe samarbejder med berømtheder. Midlerne vil blive brugt til teamudvidelse og til at fremme platformens funktionalitet.

Klimateknologi og Web3-opstart Thallo Lands hævet $2,5 millioner i en seed-runde ledet af Ripple, Arcan LLC og Friendly Trading Group 2. Cerulean Ventures, Flori Ventures og Allegory er blandt de andre deltagere.

Anode Labsen Web3-platform, der tilskynder til energilagring, hævet 4,2 millioner dollars. Lerer Hippeau og Lattice førte runden efterfulgt af CoinShares, VaynerFund og Digital Currency Group. Startup’et udvikler React, en platform, der vil hjælpe små virksomheder og enkeltpersoner med at modtage kontanter og tokens for at forbinde deres energilagringsaktiver.

Dataindustritendenser

Katapult hævet $5 millioner i en seed-runde ledet af Blockchain Capital. Blandt andre deltagere er Eden Block, Orange DAO, Reverie, Tellers Ryan Berkun og Aaves Stani Kulechov. Virksomheden leverer infrastruktur, der muliggør bedre kommunikation i decentrale samfund.

Blockchain dataterminal opstart Token Flow hævet 12 millioner dollars i en serie A-runde. Delta Blockchain Fund, Electric Capital og den eksisterende investor UDHC deltog i runden.

Venture-støttet Crypto Data API Vezgo hævet $750.000 i en pre-seed-runde. Blandt deltagerne er Flinks Technologies Inc., Bitnomic Capital Inc., M2S Capital Inc., Chouinard Family Office og flere engleinvestorer. Opstarten har til formål at hjælpe Web2 fintech med at bygge bro til Web3.

Privatlivsbranchenstendenser

Web3 privatlivsprotokol Undvigende hævet $3,5 millioner i en seed-runde ledet af Staking Facilities Ventures og LongHash Ventures. Blandt andre deltagere er Jump Crypto, NGC Ventures, Anagram, Big Brain Holdings, Cogient Ventures, Equilibrium, Moonrock Capital, Marin Ventures, Token Ventures, SolanaFM, Monke Ventures og flere engleinvestorer.

Sikkerhedsbranchenstendenser

Blockchain sikkerhedsfirma Beosin hævet 20 millioner dollars i en serie A-runde. Virksomheden tilbyder risikoovervågning af blockchain-projekter, smart kontraktsikkerhedsrevision, alarmering, gendannelse af stjålne digitale aktiver og andre tjenester.

Digital sikkerhedsplatform DEFYCA hævet 1,3 millioner dollars i en seed-runde ledet af Blizzard Fund og QBV Capital.

Tegnebog industritrends

Zuluen decentraliseret tegnebogsudbyder til latinamerikanske brugere, hævet $5 millioner i en seed-runde ledet af Cadenza Ventures. Nexo Ventures, CMT Digital, Simplex, Gaingels og flere engleinvestorer støttede runden.

Informationsindustriens trends

Web3 Søgemaskine opstart Sepana hævet $10 millioner fra Hack VC og Pitango First. Blandt andre deltagere er Lattice Capital, Protocol Labs og Balaji Srinivasan. Virksomheden sigter mod at opbygge en decentraliseret peer-to-peer søgeprotokol.

Markedsføringsbranchenstendenser

Web3 brand engagement platform Kalder hævet $3 millioner i en pre-seed-runde. Blandt deltagerne er Indigo Fund, Human Capital, 8VC, 500 VC, Soma Capital, Meltem Demirors og Accel. Startup’et vil bruge midlerne til at begynde at arbejde med flere virksomheder, skalere dets funktioner og udvide teamet.

Virtualitet, en platform, der hjælper skabere og brands med at navigere på Web3, rejste $8 millioner i en seed-runde. Blandt investorerne er Blockchainge Ventures, Polygon, F7 Ventures, Micron Ventures, Oceans Ventures, Neythri Futures Fund og flere engle.

🔥 Anbefalede:  Metaverse Fundraising-rapport for februar: Tendenser inden for spil, miljø, meddelelser

Messaging industritendenser

Cross-chain messaging-applikation til Web3, Notifi, hævet $10 millioner i en seed-runde ledet af Hashed og Race Capital. Struck Capital, Wintermute, HRT Capital og Superscrypt er blandt de andre deltagere.

jegnfrastruktur industritendenser

Opstart af værktøj til identitetsbekræftelse og svigdetektion FrankieOne hævet $15,4 millioner i den udvidede serie A-runde. De tilbagevendende investorer Greycroft og AirTree Ventures førte runden med deltagelse fra Tidal Ventures, Apex Capital Partners, Reinventure, Kraken Ventures og Binance Labs.

WalletConnect hævet 12,5 millioner dollars i en økosystemrunde. Blandt investorerne er Shopify, Coinbase Ventures, ConsenSys, Circle Ventures, Polygon, Uniswap Labs Ventures, HashKey, Union Square Ventures, 1kx, Gnosis Chain, Smart Token Labs, Dapper Labs, Foresight Ventures, Dialectic, Snapshot, samt flere bemærkede engle investorer. Virksomheden vil bruge midlerne til at opbygge et fuldt decentraliseret WalletConnect-netværk.

Blockchain speditørfirma TRM Labs hævet 70 millioner dollars i en udvidet serie B-runde ledet af Thoma Bravo. Eksisterende investorer PayPal, Citigroup og American Express støttede runden. Virksomheden forhindrer bedrageri og økonomisk kriminalitet for digitale valutaer og vil bruge midlerne til at skabe nye værktøjer til at bekæmpe finansiel kryptokriminalitet.

Rampe hævet 70 millioner dollars i en serie B-runde ledet af Korelya Capital og Mubadala Capital. Balderton Capital og Cogito Capital bakkede op om runden. Opstarten bygger en SDK/API-pakke, der lader brugere købe krypto fra virksomheders applikationer.

“Vores mål er at blive ved med at bygge infrastruktur for at gøre Web3 let og tilgængeligt. På trods af de nuværende markedsforhold ser vi en voksende tendens til web2-virksomheder, der ønsker at flytte ind i Web3, og vi er unikt positioneret til at hjælpe dem gennem denne transformation.”

medstifter og CEO hos Ramp, Szymon Sypniewicz

Hardware pung maker NGRAVE modtaget midler fra Binance Labs. Binance vil også lede den kommende Series A-runde af opstarten.

Nucleo hævet $4 millioner i en seed-runde. Blandt investorerne er 6th Man Ventures, Bain Capital Crypto, Also, Aztec Network og Espresso Systems. Startup’et vil bruge midlerne til at udvikle privat multi-sig-infrastruktur til organisationer.

Bemærkelsesværdige investorer

Amerikansk private equity-selskab Thomas Bravo ledet den udvidede serie B af blockchain-spekulatorfirmaet TRM Labs, som rejste $70 millioner. Virksomhedens portefølje omfatter investeringer i Series C-runden af ​​værktøjsstartup Figment og Series B-runden af ​​nu konkursramte FTX.

Koreas hovedstad og Mubadala hovedstad ledet serie B-runden af ​​SDK/API’er suitebygger Ramp, som rejste $70 millioner. Mubadala Investment Company er en fond fra De Forenede Arabiske Emirater, der tidligere har investeret i serie C-runden af ​​et markedsanalyse- og analysefirma for kryptoaktive Coin Metrics. Koreas hovedstad er et fransk VC-firma med speciale i teknologi, kunstig intelligens, IoT, Big Data og mere. Virksomheden har tidligere investeret i Ledger, Bolt, Glovo, Vestiarie Collective og andre kendte startups.

Sound Ventures og Seven Seven Six førte serie A-runden af ​​skabersamarbejdets markedsplads Pearpop, som rejste $18 millioner. Sound Ventures er en USA-baseret venturefond etableret af Ashton Kutcher og Guy Oseary. Dens portefølje indeholder blandt andet kendte Web3-virksomheder som Polygon, The Sandbox, SuperRare og Mintable. Syv Syv Seks er et venturekapitalfirma grundlagt af Alexis Ohanian. Virksomheden har tidligere investeret i Polygon, Sky Mavis, PROOF, NFT-projektet Doodles og andre kendte Web3-startups.