Metas stærke Q1-resultater styrker Metaverse Commitment

Følgende artikel hjælper dig med: Metas stærke Q1-resultater styrker Metaverse Commitment

Meta Q1-resultater styrker Metaverse Commitment

Meta har annonceret finansielle resultater for første kvartal af 2023. På trods af den seneste omstruktureringsindsats, der har ført til over 11.000 nedskæringer, overraskede virksomheden investorer med en uventet stigning i salget for første kvartal. Efter nyheden steg Meta-aktien 12% onsdag.

Det seneste kvartal mærker første gang i næsten et år, at virksomheden har rapporteret en år-til-år omsætningsstigning, der overstiger forventningerne.

  • Familie dagligt aktive mennesker (DAP) steg med 5 % år-til-år til 3,02 milliarder i gennemsnit for marts 2023.
  • Facebooks daglige aktive brugere (DAU’er) steg med 4 % YoY til 2,04 milliarder i gennemsnit for marts 2023.
  • Monthly Active Users (MAU’er): en stigning på 2 % år for år til 2,99 mia.
  • Annoncevisninger på tværs af deres familie af apps steg med 26 % år-til-år.
  • Omsætningen var $28,65 mia., en stigning på 3 % år-til-år og en stigning på 6 % år-til-år på en konstant valutabasis.
  • Meta pådrog sig omstruktureringsomkostninger før skat på $621 millioner i 1. kvartal 2023 relateret til afskedigelser og konsolidering af faciliteter.

Der var en forbedring i de fleste pengestrømme fra driftsaktiviteter i første kvartal af 2023 sammenlignet med samme periode i 2022.

Virksomhedens metaverse division, Reality Labs, genererede 339 millioner dollars i omsætning, men pådrog sig et driftstab på næsten 4 milliarder dollars. I hele 2022 tabte det 13,7 milliarder dollars. Meta udtalte endvidere, at de forventer, at driftstab i Reality Labs vil stige i indeværende år.

Meta meddelte, at dets anslåede anlægsudgifter for 2023 ville forblive uændrede i forhold til dets tidligere estimat på 30-33 milliarder dollars. Virksomheden udtalte, at disse udsigter skyldes dets fortsatte investering i AI-kapacitet til at understøtte annoncer, feed og ruller, såvel som dets øgede investering i kapacitet til generative AI-initiativer.

🔥 Anbefalede:  Rent-to-earn: NFT-leje uden sikkerhedsstillelse til GameFi og DeFi

“Vi havde et godt kvartal, og vores samfund fortsætter med at vokse. Vores AI-arbejde giver gode resultater på tværs af vores apps og forretning. Vi bliver også mere effektive, så vi kan bygge bedre produkter hurtigere og sætte os selv i en stærkere position til at levere vores langsigtede vision,”

sagde Zuckerberg.

Læs mere: