Metas metaverse er underpræsterende: Horizon Worlds mister brugere og formår ikke at tiltrække nye

Følgende artikel hjælper dig med: Metas metaverse er underpræsterende: Horizon Worlds mister brugere og formår ikke at tiltrække nye

Horisont verdener

Metas metaverse platform Horizon Worlds opfylder ikke forventningerne til at lokke og vedligeholde nye brugere, Wall Street Journal rapporteret. Det er et år siden, Facebook flyttede sit fokus til metaverset og omdøbte til Meta, men begyndelsen på denne rejse har ikke været let.

I dag kæmper Metas nye forretningsretning for at vinde indpas. Virksomheden investerede over 15 milliarder dollars i metaverset, men aktiekursen faldt over 60% i det sidste år.

Horizon Worlds er Metas gratis online VR-videospil. Det giver brugerne mulighed for at møde venner, spille spil og deltage i begivenheder. Indtil videre er Horizon Worlds kun tilgængelig i USA, Canada, Frankrig og Spanien og kræver Oculus Quest 2-headsettet.

Metas oprindelige mål for Horizon Worlds var at nå 500.000 månedlige aktive brugere (MAU) inden udgangen af ​​2022, men virksomheden sænkede for nylig målet til 280.000. I øjeblikket er MAU under 200.000 brugere.

“Brugeroplevelse, navigation og visuals levede ikke op til forventningerne. Der synes at være et misforhold mellem Metas fokus på skalerbarhed, som reducerer den grafiske kvalitet, og folks ønske om højkvalitets, fordybende oplevelser,”

CMO for Sensorium, Alex Kim, talte om Metas spiloplevelse.

Desuden vender besøgende brugere ofte ikke tilbage til Horizon Worlds efter den første måneds spil. Mere end 90 % af skaberbyggede verdener har færre end 50 besøgende i alt.

Metaforskere mener, at en række faktorer bidrager til tabet af brugere. Brugere rapporterede, at de ikke var tilfredse med Horizons virtuelle verdener og havde svært ved at finde andre mennesker at hænge ud med. Quest 2 headsettet er også et tilbageslag. Enheden koster 400 $, og mere end halvdelen af ​​headsetbrugerne holder op med at bruge dem seks måneder efter købet.

🔥 Anbefalede:  MultiversX afslører xPortal Super App, der bringer Digital Finance, Web3 og Metaverse sammen

Sebastian Menge, medstifter af Fitburn, delte sin indsigt med Metaverse Post:

“Mens jeg også tror, ​​at verden og teknologien endnu ikke er klar til denne metaverse adoption, mangler Horizon Worlds dørene til mainstream tilgængelighed.”

Menge mener, at Horizon Worlds underperformance ikke er overraskende, da verden og teknologien ikke er klar til masseovertagelse. Mens Meta er en pioner inden for den globale metaverserevolution, bliver teknologigiganten nødt til at introducere nogle mere avancerede brugscases i den virkelige verden, der ville tiltrække flere mennesker til at besøge de virtuelle verdener, deltage i koncerter i metaversen eller spille nogle ego-perspektiv-rollespil , forklarede han.

I sidste uge annoncerede Meta udgivelsesdatoen for deres nye VR-headset – Meta Quest Pro. Headsettet vil være tilgængeligt den 25. oktober, selvom prisskiltet ($1.500) forbløffede mange VR-fortalere.

Ethereums medstifter Vitalik Buterin udtalte i august, at Metas metaverse ville slå fejl. Vil kryptogeniets forudsigelse til sidst gå i opfyldelse?

Læs relaterede indlæg: