Metas Mark Zuckerberg er stadig optimistisk omkring metaversen, kritiserer Apples App Store-politikker

Følgende artikel hjælper dig med: Metas Mark Zuckerberg er stadig optimistisk omkring metaversen, kritiserer Apples App Store-politikker

meta æble

Mark Zuckerberg forbliver positiv om Metas metaverse planer, selvom de koster virksomheden mange penge og kræver væsentlige ændringer. Under New York Times Dealbook Summit den 30. november delte han “langsigtet optimisme for metaversen.”

Ved denne begivenhed mærkede Zuckerberg også Apples politikker for uholdbare. Zuckerberg kritiserede Apple over App Store-politikker, der har påvirket Metas forretning negativt i årevis.

“Jeg tror, ​​at Apple har udpeget sig selv som det eneste firma, der forsøger ensidigt at kontrollere, hvilke apps der kommer på enheden. Jeg synes ikke, det er et bæredygtigt eller godt sted at være,”

CEO for Meta sagde.

Han tilføjede, at det er uretfærdigt for Apple at kontrollere, hvilke apps der skal på en enhed, og hvilke der ikke gør.

Zuckerberg har forsøgt at aflive myten om, at Meta er helt fokuseret på at bygge metaverset. I virkeligheden er kun 20 % af Metas investeringsportefølje udpeget til Reality Labs, som udvikler metaverset, og af det går 40 % til at skabe VR-headset. Han erkendte også sine fiaskoer, som omfattede økonomiske nedture, såsom afskedigelse af 13 % af Metas arbejdsstyrke (omkring 11.000 teammedlemmer).

Til skeptikerne, der ikke tror på Metas metaverse vision, sagde Zuckerberg: “Hvis du får skepsis, presser du hårdt nok.”

I oktober fornyede Apple sine retningslinjer og vilkår for anmeldelse af App Store, hvilket begrænsede NFT-funktioner.

De seneste par måneder er Zuckerberg blevet aktivt kritiseret for Metas forretningsmodel og selskabets styrtdykkede aktier. Hans seneste VR-headset, Meta Quest Pro, blev ikke anerkendt og blev fordømt for dets høje pris på trods af, at produktet er banebrydende for VR-industrien.

🔥 Anbefalede:  Sådan starter du et nyhedsbrev Side Hustle: 6 tips til at få en profitabel e-mail efter