Metas Horizon Worlds tilføjer Virtual Reality-samlinger af DressX

Følgende artikel hjælper dig med: Metas Horizon Worlds tilføjer Virtual Reality-samlinger af DressX

Digital modemarkedsplads Kjole X annoncerer Horizon Worlds integration.

Horizon Worlds er et gratis virtual reality online videospil udviklet af Meta Platforms til Oculus headset. VR-spillet blev første gang udgivet i december 2021. I april begyndte Meta at teste indtægtsgenereringsfunktioner, der giver brugerne mulighed for at sælge virtuelle genstande, såsom tøj, i metaverset.

I oktober annoncerede Mark Zuckerberg, at outfits fra Metas Avatar Store også vil være til stede i Horizon Worlds. Så DressX, som allerede var til stede i Metas Avatar Store, blev et af de mærker, der blev tilgængelig i VR i Horizon.

Virksomhedens partnerskab med Meta tog fart i juli i år, da Meta tilføjede DressX’s ikoniske bøttehat til sin butik. 3D-tilbehøret fås i en række forskellige farver. Brugere kan prøve det gratis på Metas platforme: Facebook, Messenger og Instagram.

“Vi er glade for at gå ind i en ny fase af virtuel modeudvikling, der åbner op for uendelige kreative muligheder med digitalt tøj i VR. Da VR-mode i realtid var noget, folk kun kunne drømme om for et par år siden, er vi utrolig stolte af at bringe endnu en drøm fra fremtiden til virkelighed med Meta. Med den nye teknologi, der er tilgængelig, vil DressX fortsætte med at skabe sine almindelige digitale modekollektioner, udvide brandets VR-bibliotek og sørge for, at DressX-kollektioner passer til enhver lejlighed, stil, kropstype og form, der er i Metaverse”

grundlæggerne af DressX, Daria Shapovalova og Natalia Modenova.

Blandt andre mærker, der i øjeblikket er til stede i Avatar Store, er Prada, Balenciaga og Thom Browne. Ifølge Mark Zuckerbergs tale under Meta Connect 2022 vil alle digitale outfits, der er til stede i butikken, være tilgængelige i VR-versioner i Horizon Worlds.

🔥 Anbefalede:  Motorola tilføjer 5G til sin Moto G-serie af telefoner