Metas AR- og VR-køreplan: Et kig på fremtidige hardwareudgivelser

Følgende artikel hjælper dig med: Metas AR- og VR-køreplan: Et kig på fremtidige hardwareudgivelser

meta hardware

Metas Reality Labs-afdeling præsenterede detaljerne i AR- og VR-køreplanen for tusindvis af medarbejdere, Det rapporterede The Verge. Meta planlægger at fortsætte med at investere i forbrugerhardware på trods af en række tilbageslag og bredere omkostningsbesparende tiltag i hele virksomheden. Virksomheden er klar til at frigive en række nye enheder, herunder smarte briller og en række avancerede VR-headsets, i løbet af de næste par år.

Meta har afsløret sine planer om at frigive sine første smarte briller og et neuralt interface smartwatch i 2025. Virksomheden lancerer også sine første fuldgyldige AR-briller i 2027, som CEO Mark Zuckerberg forudser vil være lige så allestedsnærværende som smartphones. Planlagt at komme på markedet i efteråret 2023, den anden iteration af Ray-Ban Stories kamera og lydbriller vil være den første AR-relaterede enhed, der lanceres.

I 2022 annoncerede Mark Zuckerberg og Andrew Bosworth, Metas teknologichef, den forestående udgivelse af efterfølgeren til Meta Quest 2 i 2023. Selvom de ikke afslørede navnet på enheden, vil den sandsynligvis få titlen Meta Quest 3 .

Den kommende Meta Quest 3 forventes at have en mere avanceret mixed reality-oplevelse, der ligner Meta Quest Pro, sammen med forbedringer i form og processorkraft. Meta Quest 3 vil dog også have en højere pris end sin forgænger, Meta Quest 2. Mark Rabkin, Metas vicepræsident for VR, udtalte, at den næste iteration af Meta Quest ville målrette mod VR-entusiaster i stedet for det generelle forbrugermarked.

Rabkin afslørede også, at der er planlagt 41 nye apps og spil til udgivelse på Quest 3, som inkluderer nye mixed reality-oplevelser, der udnytter den forbedrede hardware.

🔥 Anbefalede:  Fjern Bing (Opdag) knap på Microsoft Edge

I 2024 planlægger Meta at lancere et nyt headset kaldet “Ventura”, som Rabkin hævder vil være mere tilgængeligt for offentligheden. Han tilføjede, at hovedformålet med dette headset er at levere den mest markante effekt til den mest attraktive pris på VR-forbrugermarkedet.

Metas hardwareplaner inkluderer også et nyt headset, “La Jolla”, som forventes at blive en mulig efterfølger til premium-headsettet Meta Quest Pro. Enhedens lancering er dog stadig langt væk og vil først ske efter udgivelsen af ​​Ventura. Det forlyder, at La Jolla understøtter Codec Avatars, en futuristisk VR-konferenceteknologi, som Meta har arbejdet på i mange år. Ifølge Mark Zuckerberg kan Codec Avatars blive en “dræber-app” i VR-rummet.

Læs mere: