MetaMundo udvider sin markedsplads for metaverse-klare 3D-modeller

Følgende artikel hjælper dig med: MetaMundo udvider sin markedsplads for metaverse-klare 3D-modeller

Den første kuraterede 3D NFT-markedsplads for metaverset, MetaMundo, har annonceret dens seneste opgraderinger.

Platformen har tilføjet over 80 nye modeller til sin markedsplads fra “Creators of the Metaverse”, en gruppe på 50 af de bedste metaverse-kunstnere i verden, som blev afsløret i sidste måned.

Samlere kan nu udforske og vælge 3D-modeller fra følgende kategorier: Arkitektur, Gallerier, Møbler, Huse, Mode, Skulptur og andre.

Platformen forsøger at centrere omkring interoperabilitet og har tilføjet yderligere metaverse-platforme til sin voksende liste over kompatible rum. MetaMundos 3D-modeller kan nu implementeres på 22 platforme, inklusive Decentraland, Roblox, Unreal Engine, OnCyber, Spatial, VRChat, Somnium Space, Unity og Ravel, blandt andre.

Derudover kan samlere forhåndsvise deres valgte metaverse-hjem, begivenhedsrum eller galleri eller vælge en skulptur eller et møbel ved at udforske modellen i realtid ved hjælp af MetaMundos nye fordybende fremviser. Som platformen forklarede, kan brugere “gå rundt om modellen med en avatar for at se, hvordan den ville se ud i metaversen og inspicere den tæt på.”

Denne funktion gør det muligt for samlere at få en førstehåndsoplevelse af modellerne, svarende til hvordan det ville være i metaversen. De tilgængelige modeller omfatter værker fra talentfulde metaverse arkitekter, designere og kunstnere, såsom kuba_hyperliving, Sara Hayat Design, Ahmed Partey og Nils Hanssen.

Endelig afslørede MetaMundo en ny budproces, der giver brugerne mulighed for at afgive deres første bud på en model, med en 24-timers reserveauktion, der udløses med det samme.

MetaMundo, der er baseret på De Britiske Jomfruøer, lanceret sin 3D NFT markedsplads i juli. Virksomheden skaber 3D-modeller, der kan bruges til at bygge og designe virtuelle rum på metaverse platforme.

🔥 Anbefalede:  Fordelene ved freelance indholdsskrivning