MetaMask til at integrere Coinbase Pay

Følgende artikel hjælper dig med: MetaMask til at integrere Coinbase Pay

Til venstre: Metamask-rævens logo;  Til højre: Coinbase C-logo

MetaMask, en af ​​de mest brugte cryptocurrency hot wallets, har annonceret integration med Coinbase Pay.

Coinbase Pay er en selvdepotpung fra Coinbase. Med 98 millioner internationale kunder inkluderer Coinbase-porteføljen Coinbase Exchange, Coinbase NFT og Coinbase Wallet.

Coinbase delte for nylig, at deres udviklere har arbejdet på Web3 betalingsinfrastruktur til decentraliserede applikationer, AKA dApps. MetaMask annoncerede derefter, at det er den første eksterne hot wallet, som Coinbase Pay vil forbinde til. Som følge heraf kan virksomhedernes kunder bruge deres eksisterende Coinbase-betalingsmetoder til at købe krypto. Dette inkluderer debetkort og bankkonti. Derudover skal brugere, der allerede har Coinbase-konti, ikke gennemgå onboarding-processen.

Disse funktioner gør MetaMask-kryptokøbsprocessen nemmere og mere fleksibel.

Enkeltpersoner kan købe ETH og andre tokens direkte i deres MetaMask-punge. Platformen understøtter i øjeblikket Ethereum- og Avalanche-netværk.

Coinbase Pay har en ret enkel grænseflade, der gør adgang til Web3 for dem, der ønsker at tjekke det ud – tilføjelse af MetaMask-funktionen åbner yderligere dørene til Web3 for mange virksomheder, kreative og kunder over hele verden.

Vi vil snart integrere Coinbase Pay i MetaMask som en metode til at overføre og købe krypto. 💙@Coinbase lancerer denne integration med MetaMask først, da de ruller ud til web3-økosystemet!

1/ https://t.co/4T0CyzlNWl

— MetaMask Denne💙 (@MetaMask) 24. maj 2022

Enkeltpersoner kan allerede oprette Coinbase Pay-konti gratis. Den fulde Metamask og Coinbase Pay-integration vil ske i løbet af de næste par uger.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Top 7 gratis On-Page SEO Checker-værktøjer til at optimere dine blogindlæg