MetaMask og Asset Reality-partner for at hjælpe fidusofre

Følgende artikel hjælper dig med: MetaMask og Asset Reality-partner for at hjælpe fidusofre

MetaMask, en af ​​de største tegnebøger til selvforsorg, vil samarbejde med Asset Reality for at hjælpe brugere med at gendanne stjålne digitale aktiver.

Aktiv virkelighed er en London-baseret virksomhed, der fokuserer på undersøgelse, inddrivelse og forvaltning af kryptoaktiver. Det samarbejder allerede med digitale depotforvaltere, blockchain-analysevirksomheder og regeringer.

Hvordan vil Asset Reality hjælpe MetaMask-brugere? Virksomheden planlægger at efterforske svindeloperationer. Professionaliteten hos Asset Realitys medarbejdere øger muligheden for at inddrive stjålne midler og stille de skyldige aktører for retten.

Scam-support vil være tilgængelig for MetaMask-brugere internationalt. Ofre for krypto-svindel vil have mulighed for at inddrive deres aktiver på den mindst mulige tid.

Denne service vil være gratis. Ofrene skal kun betale, hvis der er behov for retslige skridt.

Svindlere stjæler ofte fra grupper af mennesker i NFT-rummet. Ofre for store svindelnumre vil have mulighed for at forfølge kollektive handlinger som en gruppe, hvilket ville øge sandsynligheden for at genvinde digitale aktiver.

“Når en bruger får stjålet penge, ofte på grund af at blive snydt til at udlevere deres adgangskoder eller hemmelige gendannelsessætninger, har de ofte ingen steder at henvende sig til, i en utrolig svær tid for dem følelsesmæssigt og økonomisk. Vi ser tab på tværs af hele kryptoøkosystemet, der spænder fra hundreder til millioner af dollars i værdi. Vi er stolte af at samarbejde med ConsenSys og MetaMask for at levere denne vigtige service, som i sidste ende vil forbedre brugernes oplevelse i at håndtere disse situationer,” sagde Aidan Larkin, medstifter og administrerende direktør for Asset Reality.

🔥 Anbefalede:  "Udforskning af det gamle: Hvordan SEO kan hjælpe arkæologer med at afdække konspirationsteorier"

MetaMask deler ofte information og råd om, hvordan man undgår svindel og tæppetræk. Du kan konsultere dem på bloggen eller på deres officielle Twitter, men vær meget forsigtig, når du henvender dig til enhver online, der hævder at være Metamask-support.

Læs relaterede indlæg: