MetaEstate lukker 1,1 millioner dollars finansieringsrunde

Følgende artikel hjælper dig med: MetaEstate lukker 1,1 millioner dollars finansieringsrunde

Teknisk grafik fra Metaestates hjemmeside(Metaestate)

Singapore-baseret metaverse-tjenesteudbyder MetaEstate har netop lukket en aftale for $1,1 millioner i finansiering.

Denne strategiske finansieringsrunde blev ledet af Matrixport og SevenX Ventures sammen med deltagelse fra Everest Ventures Group, Y+ Ventures, Cryptogram Venture (CGV) og andre kryptoinvesteringsselskaber.

Ifølge Jackey, medstifteren af ​​MetaEstate, er virtuel fast ejendom hjørnestenen i Metaverse-aktiver. Virksomheden søger at sænke adgangstærsklen for at gøre folks første skridt ind i Web3 lettere. MetaEstate planlægger at “udvikle en innovativ forretningsmodel baseret på byggeudviklingsvirksomheden for virtuel fast ejendom.” På denne måde kan grundejere, kunstnere, virksomhedsejere og andre metaverse-brugere drage fordel af en “mere fordybende, realtids- og mangfoldig pan-underholdningsoplevelse.”

Virksomheden planlægger også at udforske DAO’er og fagforeninger for virtuel fast ejendom i fremtiden.

Mens Metaverse stadig er i sine tidlige stadier, byder den på store muligheder og bringer flere mennesker ind. Ifølge Lin Xiaohong, en partner i Continue Capital, er Metaverse ejendomsejerskab ved at blive en modetrend blandt unge mennesker.

Tallene ser ud til at understøtte denne tendens. Markedet for virtuel ejendom er betydeligt og vokser konstant. MetaMetric Solutions’ statistikker viser, at salget af virtuelle fast ejendom beløb sig til $500 millioner i 2021, hvor salget tog fart efter den Metaverse-relaterede rebranding af Facebook. I år forventer MetaMetric Solutions et overskud til at overstige 1 milliard dollar, mens Brandessens markedsundersøgelse forventer at se en vækst på 31 % om året fra 2022 til 2028.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  American Bar Association siger 1,5 millioner advokaters databrud