Meta vil arbejde sammen med indbyggere i Hong Kong for at øge den globale interesse for Metaverse

Følgende artikel hjælper dig med: Meta vil arbejde sammen med indbyggere i Hong Kong for at øge den globale interesse for Metaverse

En Metaverse-avatar af Mark Zuckerberg, der demonstrerer kommunikation i VR

Meta vil give Hongkongs indbyggere praktiske digitale oplevelser for at udforske, hvordan folk opfatter den innovative virtuelle verden, og hvordan Metaverse kan implementeres i de daglige aktiviteter for byens 7,4 millioner indbyggere.

Som SCMP rapporteret, Mark Zuckerbergs Meta vil samarbejde med lokale virksomheder for praktiske virtuelle livsoplevelser. Den globale tech-virksomhed vil organisere VR-udstillinger i byens cafeer og kunstinstitutioner og vil træne lærere og studerende i, hvordan man implementerer AR-teknologi til læring. Derudover vil Meta samarbejde med Hongkongs skabere for at dele NFT-projekter på Instagram.

“Hongkong spiller en nøglerolle i det teknologiske økosystem i Asien-Stillehavsområdet, og Meta er fortsat forpligtet til at drive økonomisk og teknologisk udvikling på dette marked,” sagde George Chen, Metas administrerende direktør for offentlig politik for det store Kina, Mongoliet og Centralasien.

Meta har til formål at skabe et Metaverse, hvor brugere kan socialisere, arbejde, lege og få et andet liv. Virksomheden annoncerede for nylig planer om at frigive det virtuelle rum Horizon Home og Quest 2-headsettet, som vil fremme socialiseringen af ​​den virtuelle verden.

Næste år, Meta planer at åbne Metaverse Academy i Frankrig for at udvide virksomheden i Europa og uddanne flere mennesker om Metaverse.

En af de største blockchain-udviklere baseret i Hong Kong er Animoca Brands, skaberen af ​​The Sandbox. Virksomheden sigter efter strengt at følge den decentraliserede model, der giver brugerne mulighed for at bestemme og styre den virtuelle verden. Meta er dog en centraliseret forretningsmodel, der følger en anden tilgang og har modtaget meget kritik fra Web3-fællesskabet.

🔥 Anbefalede:  Lær det seneste med et bloggingkursus

“Vi investerer aggressivt og bredt for at lette væksten af ​​det åbne Metaverse. Vi har lidt travlt, fordi vi mener, at den største trussel ikke er regulering, men det er grupper som Facebook eller Tencent. Denne model af et åbent metavers er meget i modstrid med den måde, som de i øjeblikket har bygget deres forretning på,” Yat Siu, den administrerende formand for Animoca Brands, sagde i april.

Læs relaterede indlæg: