Meta-test end-to-end kryptering til Quest VR messenger

Følgende artikel hjælper dig med: Meta-test end-to-end kryptering til Quest VR messenger

Kvinde i virtual reality-brillerBillede af Wren Handman fra Pixabay

I et forsøg på at forbedre meddelelser, mens de bruger Quest VR-headset, tester Meta end-to-end-kryptering (E2EE) funktioner. Ifølge en Oculus.com blogindlæggiver v40-softwareopgraderingen mulighed for at vælge E2EE til individuelle beskeder og opkald, der foretages, mens du bruger VR.

Oculus.com

Her er hvordan Meta beskriver E2EE-brug i VR:

Med v40 tester vi valgfri end-to-end-kryptering for Messengers en-til-en-beskeder og opkald i VR. Uanset om du fortæller mor om dine bryllupsplaner, taler Echo VR-strategi med venner eller diskuterer fortrolige arbejdsprojekter, kan du tilføje et ekstra lag af privatliv og sikkerhed til dine personlige chats med vores brancheførende teknologi.”

Metas WhatsApp og Facebook Messenger bruger allerede E2EE, som sikrer, at ingen, heller ikke virksomheden, der ejer appen, kan se din kommunikation.

I den samme opdatering om Oculus’ nye v40-softwareopdatering siger Meta, at den har tilføjet “mere granuleret kontrol” til sin app-oplåsningsfunktion og muligheden for “at foretage betalinger med et 3DS-aktiveret kreditkort i VR, inklusive 3DS-godkendelsestrinnet …” Det betyder, at dine betalinger, mens du bruger headsettet, er sikre.

Derudover har Meta tilføjet mere understøttelse i v40 til en række Bluetooth-tastaturer og nye muligheder, der skulle forbedre Quest-headset-oplevelsen for brugere med høretab. Der er mulighed for Mono Audio i stedet for rumlig, hvilket tillader udsendelse af den samme lyd fra headsettets højttalere. Brugere vil nu også være i stand til at justere balancen mellem venstre og højre kanal.

Ligesom det fornemme Project Cambria VR-headset er dette endnu en indikation af, at Meta-grundlæggeren Mark Zuckerberg ikke trækker sig snart fra sit engagement i Web3, VR og Metaverse.

🔥 Anbefalede:  Metas planer om et Facebook-smartwatch er muligvis døde

Læs relaterede indlæg: