Meta skaber en ny AI-drevet platform, der kan hjælpe medicinsk forskning, opgradere avatarer

Følgende artikel hjælper dig med: Meta skaber en ny AI-drevet platform, der kan hjælpe medicinsk forskning, opgradere avatarer

Mark Zuckerberg og kollega i Metaverse avator-formBillede: Facebook

Facebooks moderselskab Meta fordobler på kunstig intelligens (AI). I mandags annoncerede Meta oprettelsen af ​​en AI-drevet platform, MyoSuite.

Som CNET først rapporteret, skabte Metas AI-udviklingsteam MyoSuite, som foregiver at hjælpe effektivt med at skabe realistiske modeller, der efterligner kroppens faktiske muskuloskeletale design. I VR ville dette give mulighed for mere sofistikerede, flydende avatarbevægelser. Det har også et stort potentiale for medicinsk brug, hvilket muligvis giver forskere mulighed for proaktivt at modellere resultaterne af forskellige former for operationer for at bestemme post-kirurgiske behov.

Meta-grundlægger og administrerende direktør Mark Zuckerberg adresserede platformens potentiale i en erklæring og sagde, at “[this] forskning kunne fremskynde udviklingen af ​​proteser, fysisk genoptræning og kirurgiske teknikker. Det kunne også hjælpe os med at udvikle mere realistiske avatarer til Metaverse.”

Meta planlægger også at åbne MyoSuites modeller af bevægeapparatet for forskere med den forståelse, at de vil stå over for en udfordring for sig selv – og hjælpe teknologigiganten med at forfine sin modellering for at skabe stadig mere sofistikerede 3D-repræsentationer af, hvordan den menneskelige krop bevæger sig.

Dette er blot den seneste demonstration af Metas engagement i Metaverse, på trods af forvirrende beskeder sendt af chefer, der skriver om dets decentraliserede natur. Det er uden tvivl et positivt skridt, både for medicinsk forskning og for dem, der måske finder traditionen med tegneserieagtige Metaverse-avatarer uden ben, der stikker af.

3 nyheder værd at læse lige nu:

🔥 Anbefalede:  Kraken lancerer en Beta af sin NFT-markedsplads og en krypto-native social platform