Meta Quest 3-detaljer lækket, driller spændende funktioner i kommende VR-headset

Følgende artikel hjælper dig med: Meta Quest 3-detaljer lækket, driller spændende funktioner i kommende VR-headset

Meta Quest 3-detaljer lækket, driller spændende funktioner i kommende VR-headset

Meta afslører Meta Quest 3 VR-headsettet om to uger, men rygter har allerede afsløret en masse om enheden. Meta havde oprindeligt drillet nogle oplysninger i juni, men siden da har forskellige lækager og en cachelagret webside givet en detaljeret oversigt over headsettets specifikationer.

Som opsummeret af SkarredGhost, omfatter de lækkede Quest3-detaljer en opløsning på 2064 x 2208, en LCD-skærm, en 120Hz opdateringshastighed og en Snapdragon XR2 Gen2-processor. Derudover kan Quest 3 prale af 12 GB RAM, en batterilevetid på 2-3 timer og et synsfelt på 97° vandret og 93° lodret.

Især understøtter headsettet hardwarebaseret IPD-justering og har integreret lyd. Quest 3 vil være tilgængelig i 128 GB og 512 GB lagervarianter og tilbyder tilslutningsmuligheder som USB, Bluetooth og Wi-Fi. Den inkorporerer sporing indefra og ud, en dybdesensor og fuld RGB-kameraer til farvegennemgang.

En af de iøjnefaldende funktioner er dens mixed reality-understøttelse, der kan prale af kameraer i høj opløsning og en dybdesensor til fordybende miljøscanning. Selvom VR-fællesskabet er begejstret for dette fremskridt, afhænger den udbredte popularitet af mixed reality af det indhold, Meta og dets partnerstudier producerer.

Ydermere tyder lækket information om tilbehør på, at Quest 3 inkluderer en silikoneansigtsgrænseflade, bæretaske, Elite-strop med batteri og opladningsdock, som tilbyder forbedret brugervenlighed.

Udpakningsoplevelsen virker ligetil, med pakken, der indeholder headsettet, to controllere og potentielt noget tilbehør.

I prissætning forventes den grundlæggende 128GB-version at sælge til $499, mens 512GB-versionen vil koste $599. Meta Quest 3 er planlagt til udgivelse den 10. oktober, med forudbestillinger, der sandsynligvis starter den 27. september.

🔥 Anbefalede:  Sådan bruger du Meta Business Suite (tidligere Facebook Business Suite) i 2023