Meta Platform filer 4 Metaverse varemærkeansøgninger

Følgende artikel hjælper dig med: Meta Platform filer 4 Metaverse varemærkeansøgninger

Meta Platforms indgiver fire Metaverse-varemærkeansøgninger for “Made for Meta.” Teknikgiganten ansøgte om varemærkerne den 3. november, som delt af den amerikanske patent- og varemærkemyndigheds licenserede varemærkeadvokat Mike Kondoudis på Twitter.

Mike Kondoudis

Meta planlægger at frigive VR, AR og mixed reality computerhardware. Blandt disse er headset, laserudstyr, bærbare perifere enheder til computere og mobile enheder, konfigurerbare hovedmonterede skærme og AR, VR og smarte briller. Varemærkeapplikationen dækker også håndholdte augmented og virtual reality-controllere, bevægelsessporingssensorer, håndgreb og knostropper til spilcontrollere og interaktive kontrolgulvpuder og -måtter.

For at opsummere ser det ud til, at virksomheden er ved at udvikle et komplet sæt hardware til en hel virtual reality-fordybelse. Metaverset er uundgåeligt, og snart har vi måske en chance for at opleve det fuldt ud.

Klar Player One

Flere store virksomheder indgav Metaverse- og NFT-varemærkeansøgninger inden for de foregående uger. Blandt disse er den luksuriøse schweiziske urmager Rolex, det amerikanske finansfirma Western Union Holdings, betalingsgiganten Paypal, Viking River Cruises og Ulta Beauty Inc. Western Union sigter efter at udvikle en børs for kryptovalutaer og digitale aktiver, mens PayPal planlægger at introducere software, der kan downloades. til at udføre operationer med krypto og andre digitale tokens.

Læs relaterede indlæg:

🔥 Anbefalede:  Tidligere Google-chef siger, at vi stadig ikke ved, hvad Metaverse er. Hvad med dig?