Meta lukker ned for Echo VR, et af de bedste spil på Oculus

Følgende artikel hjælper dig med: Meta lukker ned for Echo VR, et af de bedste spil på Oculus

echo vr oculus metaKilde: Echo VR

En af Oculus mest populære spil, Echo VR, udgår af Meta uden en klar forklaring. I 2020 købte Facebook sin udvikler, Ready At Dawn, og gjorde Echo VR til et flagskibsspil til Meta Quest og Rift S-lanceringerne.

I en Medium blogindlæg Ready At Dawn hævder at være “åben og kommunikativ,” siger Ready At Dawn, at Echo VR’s ophør skyldtes flere årsager. Der blev dog ikke givet nogen detaljer. Udtalelsen lyder:

“Denne beslutning blev på ingen måde truffet let. Men det blev lavet af mange gode grunde, og den vigtigste blandt dem er studiet, der går sammen for at fokusere på vores næste projekt. Vi kan ikke sige noget om det endnu, men vi er alle spændte og har brug for alle hænder på dækket.”

VR/AR-entusiast ThrillSeeker delte en video på Echo VR’s nyheder og en andragende for at gemme spillet. ThrillSeeker sagde, at Echo VR er ved at blive lukket ned, selvom det har en stærk spillerbase og konstant vokser.

“Echo VR er et af de mest populære VR-spil på hele markedet. Og det er også et af, hvis ikke det mest populære multiplayer-spil, som Meta ejer… Så hvorfor lukkes det så ned?”

han sagde.

Meta ser ud til at være ligeglad med dets fællesskab eller VR-brugere, og foretrækker at flytte sit fokus til projekter, der endnu ikke er blevet annonceret. Virksomheden indstiller et velfungerende spil, da det ikke længere ønsker at understøtte det. Succesfulde spil bør dog bevares, og Metas beslutning giver næppe nogen mening.

🔥 Anbefalede:  Køb Snapchat-konti: 10 bedste websteder (bulk, PVA, billig!)

ThrillSeeker antyder, at Ready At Dawn-udviklere er spredt blandt Metas forskellige divisioner, stopper efter opkøbet eller endda har lidt de store fyringer, der blev annonceret for et par måneder siden. Så måske er Ready At Dawn ikke i stand til at arbejde på Echo VR længere, og det er derfor, det lukker ned.

Serverne til Echo VR og Echo Combat lukkes permanent den 1. august 2023. Meta refunderer ikke køb i app, valuta i spillet eller DLC. For at opmuntre spillere til at nyde spillet, før det er væk, låses adskillige belønninger i spillet op ved at deltage i kampe.