Meta introducerer salgsfremmende annoncer for at facilitere direkte kundeengagement

Følgende artikel hjælper dig med: Meta introducerer salgsfremmende annoncer for at facilitere direkte kundeengagement

Meta tester en ny funktion – salgsfremmende annoncer – med det formål at hjælpe brands med at få mere direkte kontakt med deres forbrugere gennem Facebook.

Ifølge virksomheden bliver det nemmere for forbrugerne at drage fordel af rabatter ved et første køb og kampagner, der tilbydes af mærker.

De forskellige lead gen formularopdateringer vil gøre det nemmere for brugerne at komme i kontakt med virksomheder gennem forenklede værktøjer til informationsdeling.

Hvad er salgsfremmende annoncer?

Som udgivet af Meta:

“ Salgsfremmende annoncer kan hjælpe folk med at finde muligheder for at spare på produkter og tilbud fra mærker, de elsker. Fra USA, Storbritannien, Canada og Indien vil udvalgte annoncører på Facebook være i stand til bedre at engagere folk gennem en række funktioner, der gør det nemmere at finde, anvende og administrere aftaler, der er relevante for dem, såsom sæsonbestemt salg, først købsrabatter og feriekampagner.”

Ideen er, at når brugere ser en annonce med en særlig kampagne på Facebook, kan de klikke for at gøre krav på tilbuddet, hvor rabatkoden automatisk vil blive anvendt, i stedet for manuelt at indtaste den som normalt, når de tjekker ud.

I en demo lavet af Meta viste virksomheden, at når en bruger klikker på et sponsoreret opslag på Facebook, bliver de ført til en side med en liste over produkter med et rabatmærke i nederste højre hjørne, hvor de kan gøre krav på 15% rabat , som vist i eksemplet ovenfor.

Dette kan være en fantastisk måde at drive direkte salg i Facebook-appen på, og hjælpe forbrugere og virksomheder med at lukke handler hurtigere.

🔥 Anbefalede:  Hvad er en pengestrømsopgørelse?

Nye leadgenereringsprodukter

Meta annoncerede også en række leadgenererende produkterfor at gøre lead-annonceprodukter mere dynamiske, så de spørgsmål og svar-formularer, som en butik har lavet, automatisk opdateres i henhold til, hvad folk svarer med.

Et eksempel vist af teknologigiganten var på en uddannelsesinstitution, der stillede spørgsmål som: “Hvilken grad er du interesseret i?” og baseret på disse svar vil de næste spørgsmål blive opdateret automatisk, hvilket vil guide forbrugeren til at få mere præcis information om, hvad de leder efter.

Og snart vil Meta også give reklamebutikker mulighed for at overlejre snap formularer på din virksomheds webside i browseren i appen.

Med dette vil forbrugere, der klikker på et eller andet rich media-format på en virksomheds side, nemt kunne sende deres oplysninger gennem den øjeblikkelige formular ved hjælp af de automatiske udfyldningsfunktioner fra Meta, som automatisk udtrækker en persons information baseret på, hvad de tidligere har givet Meta , såsom navn, e-mailadresse osv.

Virksomheden sagde, at Instant Forms and Conditional Questions testes på det amerikanske marked på Facebook og vil blive udbudt globalt til sommer.

Disse Meta-opdateringer vil helt sikkert hjælpe små og store virksomheder med at maksimere deres leadgenereringsprocesser gennem det forenklede flow af informationsindsamling og yderligere forbedre muligheden for at lukke salg, især med rabatfunktionen. Dette er en måde at skabe værdi i opdateringer, der virkelig gavner begge sider af historien.