Meta introducerer Metaverse wallet MetaPay og begynder at teste NFT’er på Instagram med SparkAR

Følgende artikel hjælper dig med: Meta introducerer Metaverse wallet MetaPay og begynder at teste NFT’er på Instagram med SparkAR

Skaber: Chesnot | Kredit: Getty Images

Mark Zuckerberg har introduceret Metas seneste digitale tegnebog med fokus på Metaverse – MetaPay, som vil erstatte Facebooks nuværende betalingssystem Facebook Pay.

Facebook Pay giver brugerne mulighed for at betale for tjenester på Facebook, WhatsApp, Instagram og Messenger uden at skulle forlade appen.

Onsdag præsenterede Zuckerberg MetaPay som en “digital tegnebog til Metaverse” gennem sin Facebook-side og bekræftede, at den nye pung ville tilbyde de samme funktioner som Facebook Pay. Også den sociale mediegigant annonceret nye funktioner og værktøjer til indtægtsgenerering for skabere på Facebook og Instagram, mens de bekræfter nul gebyrer på abonnementer, badges og betalte onlinebegivenheder indtil januar 2024.

“Ideelt set burde du være i stand til at logge ind på enhver metaverse oplevelse, og alt, hvad du har købt, skulle være lige der. Der er lang vej dertil, men denne form for interoperabilitet vil levere meget bedre oplevelser for mennesker og større muligheder for skabere,” Mark Zuckerberg sagde.

Meta vil begynde at teste NFT’er på Instagram-historier med virksomhedens augmented reality-platform SparkAR. Desuden vil virksomheden fortsætte med at teste digitale samleobjekter med flere skabere og lande verden over.

“Når vi bygger til metaverset, er investering i web3-teknologier og digitale samleobjekter som NFT’er en afgørende del af vores langsigtede forpligtelse over for skabere,” sagde virksomheden.

Tidligere på ugen fortalte Meta annonceret dannelsen af ​​et Metaverse-standardorgan sammen med branchens ledere som Adobe, Nvidia, Microsoft, Epic Games og Qualcomm. Overraskende nok manglede Apple på medlemslisten. Mærkerne sigter mod at udvikle Metaverse-standarder, så hver virksomheds virtuelle verden er kompatibel med hinanden. Zuckerberg har også for nylig afsløret nye Meta prototype headsets. Tjek videoen her.

🔥 Anbefalede:  Hvordan Vive XR Elite kan lave high-end VR i et halvt punds headset

Læs relaterede indlæg: