Meta forbereder nedskæringer i hardwaredivisionen

Følgende artikel hjælper dig med: Meta forbereder nedskæringer i hardwaredivisionen

Meta-logoet på blå baggrundBillede af Artapixel Pixabay

Ifølge en eksklusiv Det skriver Reuters offentliggjort onsdag, Facebook og Meta Platforms personale bør forberede sig på “nedskæringer.” Nyhedsbureauet gennemgik kommentarer fra Reality Labs CTO Andrew Bosworth, som efter sigende rådede medarbejdere til at forberede sig på meddelelser om ændringerne snart.

En talsmand for virksomheden bekræftede Bosworths kommentarer, som blev fremsat under en Q&A. Bosworth sagde også, at der ikke var penge nok til at fokusere på specifikke projekter. Andre ville blive forsinket – selvom han ikke sagde hvilke. Talsmanden fortalte Reuters, at Meta ikke vil gøre fyringer til en del af ændringerne.

Dette sker efter, at Meta-investorer i april erfarede, at selskabet søgte at reducere omkostningerne på grund af et fald i Facebook-brug, der reducerede aktieværdien.

Nyheder om mulige nedskæringer og sænkning af investorernes forventninger står i kontrast til presset på at øge offentlighedens interesse for Project Cambria, som Mark Zuckerberg tidligere på ugen viste en forhåndsvisning af i en video, der blev lagt ud på hans Instagram-konto.

Kommentarer Zuckerberg fremsatte til investorer i april indikerede, at han spiller et langt spil. Som Reuters rapporterede, er Reality Labs en pengetaber med 10,2 milliarder dollars i tab sidste år og 3 milliarder dollars i 1. kvartal af 2022. Alligevel angav Zuck, at han mener, at det over tid tjener på Meta-familien af ​​apps – Instagram, WhatsApp, Facebook – vil støtte Reality Labs og føre til et overskud.

Med Project Cambria, der forventes at sælge for 799 USD, sigter Facebook mod at opnå dette overskud før snarere end senere, selvom det ikke sker i 2022.

🔥 Anbefalede:  Analiza i wizualizacja przestrzennych danych transkryptomicznych

Læs relaterede indlæg: