Meta eksperimenterer med Ethereum og Polygon NFT’er på Facebook

Følgende artikel hjælper dig med: Meta eksperimenterer med Ethereum og Polygon NFT’er på Facebook

Meta eksperimenterer med Ethereum og Polygon NFT'er på Facebook

Meta er begyndt at teste Ethereum og Polygon NFT’er som Facebook PFP’er for USA-baserede skabere. Virksomheden planlægger at give brugere mulighed for at forbinde deres tegnebøger til deres profiler og inkludere Solana og Flow NFT’er i fremtiden.

“Udvikling af flere måder, hvorpå skabere kan tjene penge på Facebook og Instagram – og deling af opdateringer, der vil hjælpe skabere med at bygge til metaversen,” Zuckerberg delt på Facebook i sidste uge.

Metas produktchef Navdeep Singh har givet en forsmag på, hvordan NFT’er ville se ud på den sociale medieplatform. Fanen “Digitale samleobjekter” vil være tilgængelig på Facebook-profiler, hvor brugere kan fremvise deres NFT’er.

Brugere vil være i stand til at forbinde deres tegnebøger til Facebook og omdanne deres NFT’er til opslag, hvor venner og følgere kan reagere, like og kommentere som normalt på Facebook.

Funktionen starter i USA, da NFT-supporttjenesten tager tid og ændringer for at nå fuld integration. Udover Facebook vil NFT-skærme også være en del af Metas resterende sociale platforme, såsom WhatsApp og Instagram.

Den sociale mediegigant fortsætter med at udvide sin Web3-rejse. I maj begyndte det at vise NFT’er i Instagram-opslag for en gruppe skabere i udvalgte lande. I sidste uge begyndte virksomheden at teste NFT’er på Instagram-historier gennem augmented reality-platformen Spark AR. NFT’er opslået på Instagram vil automatisk tagge skaberen og indehaveren og vil være gratis at sende.

I juni udgav virksomheden også Crayta, et cloud-streaming-spil, der giver spillere mulighed for at bygge virtuelle verdener og spille spil på Facebook.

🔥 Anbefalede:  10 smarte måder at bruge din skat på

Læs relaterede artikler: