Meta CTO Andrew Bosworth forklarer, hvorfor Echo VR lukker ned

Følgende artikel hjælper dig med: Meta CTO Andrew Bosworth forklarer, hvorfor Echo VR lukker ned

Meta skuffede sine brugere i sidste uge ved at annoncere, at et af de ældste VR-spil på Oculus, Echo VR, ville lukke ned i august. Efter at have hørt nyheden underskrev fans en underskriftsindsamling og kritiserede alvorligt Metas beslutning om at slippe af med det elskede VR-spil. Da Echo VR-teamet ikke formåede ordentligt at forklare årsagerne bag lukningen, trådte CTO for Meta, Andrew Bosworth, ind og præciserede virksomhedens beslutning gennem Instagram-historier. Han konkluderede også med det samme, at spillet ikke ville blive reddet.

Bosworth anerkendte følelserne vedrørende lukningen og hævdede, at han er ked af det og forstår samfundet. Selvom han forklarede, at Echo VR ikke er “det rigtige sted” til at investere virksomhedens ressourcer, sagde CTO, at spillet “var en stor del af udviklingen af ​​virtual reality multiplayer, et community-baseret spil.” Men som tiden gik, havde Echo VR færre brugere og modtog mindre interesse.

“Brugerbasen er lille. Det er loyalt som alle kommer ud, men det er lille. Det er målt i de lave ti tusinde. Og det kræver desværre arbejde at holde tingene i live. Dette er ikke som et afkast af investeringspengestandpunkt, det er bare de ressourcer, der kunne bruges til andre formål, som jeg tror vil være nyttige for de nu titusinder af mennesker, der er i VR,”

Bosworth forklarede.

Han tilføjede, at Meta har “nogle reguleringsmæssige begrænsninger”, der gør spillet dyrere at holde på markedet. Bosworth delte også vigtigheden af ​​investeringsafkast: “Jeg taler om afkastet af den menneskelige kapital, de mennesker, der kunne gøre noget, der vil påvirke millioner af mennesker, men i stedet forsøger de at holde noget i live, der påvirker ti tusinde mennesker.”

🔥 Anbefalede:  TUYA Digital Review 2023 – Hvorfor Tuya SEO og digital markedsføring er bedst

Det sidste Bosworth nævnte var, at der heller ikke var nogen mulighed for at sælge spillet. Echo VR var “meget dybt viklet ind i en flok [the company’s] systemer,” og der var ingen omkostningseffektiv måde at gøre det på. Desuden vil Ready At Dawn-teamet (udviklerne af Echo VR) nu fokusere på andre projekter, der potentielt kan have en større indflydelse på flere mennesker.

Bosworth sagde, at tidligere Oculus CTO og VR-specialist John Carmack “ikke ville have lukket Echo VR ned”

John Carmack arbejdede hos Meta som executive konsulent for VR og forlod virksomheden i december. Han sagde, at han var utilfreds med, hvordan Meta fungerer, og kritiserede det for at være ineffektivt.

Efter at være blevet spurgt, “Hvad ville John Carmack gøre?” i denne situation svarede Bosworth, at han ikke ville lukke Echo VR ned.

“Han ønsker virkelig at beholde alt… Fordi dette er indhold, er det ligesom hvis bøger holdt op med at eksistere på et tidspunkt. Det er mærkeligt for ham, at dette indhold, denne kunstform ikke fortsætter med at eksistere for evigt,”

Bosworth sagde om Carmack.

UploadVR kontaktede til Carmack og bede om hans mening om Echo VR’s lukning. Han svarede i en mail:

“Selvom der kun er ti tusinde aktive brugere, bør det undgås at ødelægge denne brugerværdi, hvis det er muligt. Din virksomhed lider mere overlast, når du tager noget, der er kært for en bruger, end du opnår ved at give noget lige så værdifuldt for dem eller andre. Brugerværdi er langt min første tale, men “fokus” er også ret højt deroppe, og mulighedsomkostninger er en reel ting.”

🔥 Anbefalede:  Hvorfor bør du inkludere interaktive annoncer i din digitale marketingstrategi?

Table of Contents