Meta: brugere kan nu krydsposte NFT’er på Instagram og Facebook

Følgende artikel hjælper dig med: Meta: brugere kan nu krydsposte NFT’er på Instagram og Facebook

billede af sockur

Meta har introduceret dens nyeste funktion, der gør det muligt at sende NFT’er præget på Ethereum, Polygon eller Flow på tværs af Facebook og Instagram. Brugere kan nu forbinde deres digitale tegnebøger til begge platforme og dele deres NFT’er med venner og følgere. De kompatible tegnebøger inkluderer MetaMask, Rainbow, Coinbase Wallets, Dapper Wallet og Trust Wallet.

“I takt med at vi fortsætter med at udrulle digitale samleobjekter på Facebook og Instagram, er vi begyndt at give folk mulighed for at poste digitale samleobjekter, som de ejer på tværs af både Facebook og Instagram. Dette vil gøre det muligt for folk at forbinde deres digitale tegnebøger én gang til begge apper for at dele deres digitale samleobjekter på tværs af begge,” Meta skrev om seneste opdateringer.

“Metas integration af NFT’er til Instagram og Facebook kan være et stort skridt fremad for NFT-industrien og have en positiv indvirkning ved at forbedre tilgængeligheden og hjælpe med at gøre NFT-sfæren mere inkluderende for alle områder af det aktive onlinefællesskab. NFT’er vil være et førende værktøj til, hvordan folk vil købe, sælge, bruge og dele virtuelle oplevelser og artikler,” Martin Noam Slutzky, medstifter af InvesteringNFT og en grundlægger af Alef&Sky, kommenterede nyheden.

Meta begyndte at eksperimentere med NFT’er på Instagram i maj. Dengang var det kun udvalgte skabere fra udvalgte lande, der kunne uploade digitale samleobjekter. Instagram-chef Adam Mosseri talte senere om virksomhedens mål om at give skabere mulighed for at tjene penge på deres NFT’er.

🔥 Anbefalede:  7 måder at reducere størrelsen på PDF-filer på

I juni annoncerede Zuckerberg implementeringen af ​​NFT’er på Facebook og testede funktionen med nogle skabere i USA. CEO’en for Meta delte også planer om at integrere NFT’er via Spark AR til Instagram-historier. I juli blev NFT’er tilgængelige på Instagram for skabere fra over 100 lande.

I dag markerer endnu en forbedring for Meta vedrørende NFT’er. Dog er krydspostering af digitale samleobjekter på begge sociale medier apps i øjeblikket kun tilgængelige for brugere i USA

I modsætning til Twitter og Reddit, som har implementeret NFT’er til avatar-PFP-formål, giver Meta brugere mulighed for at fremvise deres digitale samleobjekter som opslag.

Meta introducerer NFT’er under et markedskrak. Ifølge Dune Analyticshar OpenSeas månedlige volumen i august været det laveste i det seneste år: $473 millioner sammenlignet med toppen på $4,85 milliarder i januar.

Sebastian Menge, COO for Fitburn, fortalte Metaverse Post, at “hvor Meta Platforms integration af NFT’er er bifaldet, kan teknologigiganten ikke nødvendigvis påvirke en direkte indvirkning på det bredere NFT-marked på kort sigt. Da markedet generelt måles baseret på mængden af ​​digitale samleobjekter på deres respektive kæder, hvor Ethereum eller Solana er de største, kan vi se, at NFT’er blot er en underafdeling af det største kryptoøkosystem.”

“Metas indflydelse i forhold til masseadoption kan dog registreres på længere sigt, da det vil åbne adgang til sine mere end 3 milliarder brugere til at prøve NFT’er på de kæder, som det i øjeblikket understøtter,” forklarede han yderligere.

Der er ingen tvivl om, at Metas implementering af NFT’er repræsenterer masseadoptionen af ​​blockchain-teknologi. Gabriela Reyes, administrerende direktør og medstifter af Livlig Versuddybet om Metas vedtagelse af NFT’er:

🔥 Anbefalede:  10 effektive måder at bruge Twitter avanceret søgning på [2023 Guide]

“Indtil nu har priserne på NFT’er været overpris i mange tilfælde, men hvor længe kunne det vare? Det faktum, at markedet for NFT’er er på vej ned, indikerer også, at vi kommer tættere på en “standardisering” af NFT’er, og at priserne vil være mere i overensstemmelse med en reel værdi,” sagde Reyes. “Det faktum, at sociale netværk som Meta satser på at implementere NFT’er, selvom denne funktionalitet er begrænset til et lille antal skabere, vil betyde den forestående ankomst af denne “normalisering” og massive adoption og en ændring i priserne. Jeg tror på, at Meta vil drage meget fordel af denne nye bevægelse, idet han er en pioner inden for implementering og massivisering af brugen af ​​NFT’er med ankomsten af ​​Web3, udover at være et skridt tættere på virkeligheden af ​​metaverset.”

Relaterede indlæg: