Mercedes-Benz går ind i metaverset med fem varemærkeansøgninger

Følgende artikel hjælper dig med: Mercedes-Benz går ind i metaverset med fem varemærkeansøgninger

En Mercedes Benz sedan ved solnedgang, metaverse

Mercedes Benz er det seneste bilmærke, der hopper på den metaverse vogn. Det tyske køretøjsfirma indgav varemærkeansøgninger for “Mercedes Benz, Mercedes, S-Class, G-Class og Maybach” for metaverse, NFT og krypto-relaterede planer.

Ansøgningen blev indleveret til US Patent and Trademark Office (USPTO) den 14. december, og ansøgningen indikerer, at Mercedes ønsker at skabe NFT’er og NFT-støttede medier. Virksomheden har også til hensigt at bruge digital valuta og tokens til Web3 finansielle tjenester. Hvad angår metaverset, sigter Mercedes-Benz på at skabe en virtuel butik, virtuelle varer, der kan downloades, og virtuelle køretøjsdele, samt en markedsplads for virtuelt tøj, fodtøj, møbler og husholdningsapparater.

Mercedes er allerede bekendt med Web3. I januar har virksomheden samarbejdet med fem NFT-kunstnere at genskabe en virtuel version af Mercedes Benz G-Klasse. NFT’erne faldt på Nifty Gateway. Allerede før NFT-projektet gik Mercedes sammen med blockchain-virksomheden Circulor for at spore kulstofemissioner i koboltforsyningskæden.

I maj annoncerede mærkets Formel 1-racerhold, Mercedes-AMG Petronas, en NFT-kollektion på den nu hedengangne ​​FTX NFT-markedsplads.

Adskillige kendte bilmærker og producenter har sluttet sig til Web3-området i år, herunder Lamborghini med tre NFT-kollektioner, Fiats virtuelle showroom og Renault, som annoncerede sin industrielle metaverse. Luksusbilfirmaet Porsche vil frigive en NFT-kollektion i januar 2023.

🔥 Anbefalede:  Hvad gør Iran med bitcoin?