Med støtte fra Ubisoft og Take Two indsamler Horizon 40 millioner dollars til at udvikle NFT-spillet Skyweaver

Følgende artikel hjælper dig med: Med støtte fra Ubisoft og Take Two indsamler Horizon 40 millioner dollars til at udvikle NFT-spillet Skyweaver

horisont

Web3 spiludvikler Horizon har annonceret en $40 millioner serie A-finansiering runde støttet af videospilsgiganterne Ubisoft og Take Two Interactive.

Finansieringen blev ledet af Brevan Howard Digital og Morgan Creek Digital. Andre deltagere inkluderede Polygon, Xsolla, Initialized Capital, Everyrealm og Bitkraft.

Udover investorvirksomheder tiltrak Horizon også nogle individuelle investorer, såsom The Sandbox-medstifter og COO Sebastien Borget, Axie Infinity-medstifter Aleks Larsen, Shopify CEO Tobias Lutke og Lolli CEO Alex Adelman.

Horizons fantastiske blockchain-spil er Skyweaver, et virtuelt NFT-handelskortspil, hvor kortene repræsenterer Ethereum NFT’er, der kan sælges og handles. Skyweaver blev lanceret i åben beta-tilstand tidligere på året.

Horizon vil bruge investeringen til at udvikle og opgradere Skyweaver og til at bygge Sequence-platformen, en udviklingspung, der giver skabere mulighed for at producere deres egne Web3-spil og apps. En anden løbende oprettelse for Horizon er Niftyswap, en decentraliseret markedsplads for Ethereum og Polygon NFT’er.

“Med Sequence gør vi det muligt for bygherrer at skabe den næste generation af internetoplevelser; med Skyweaver leverer vi et sjovt, strategisk og rigt stykke indhold, som spillere kan nyde; og med Niftyswap muliggør vi den sømløse udveksling af SFT’er, som er klar til at blive nogle af verdens mest nyttige og handlede virtuelle varer.”

sagde Horizons administrerende direktør, Peter Kieltyka.

Horizon CFO Deborah Marfurt afslørede ikke virksomhedens værdiansættelse efter serie A-runden. Horizon blev dog vurderet til $89,5 millioner efter sidste års seed-runde på $13,3 millioner.

Både Ubisoft og Take Two er nogle af de største videospilsudviklere i verden. Ubisoft skabte populære franchisespil såsom Assasins Creed og Far Cry, mens Take Two ejer videospilstudierne Rockstar og 2K Games, skaberne af Grand Theft Auto, NBA 2K og Red Dead Redemption.

🔥 Anbefalede:  Nvidia praler over for investorer med stigende GPU-priser

Selvom NFT-markedet falder, med salget faldt over 60 % i tredje kvartal af 2022 synes investorer stadig at tro, at det er et godt tidspunkt at finansiere lovende projekter i Web3-området.

Læs relaterede indlæg: