McDonald’s er indstillet på at fejre månenytår i metaversen

Følgende artikel hjælper dig med: McDonald’s er indstillet på at fejre månenytår i metaversen

McDonald's er indstillet på at fejre månenytår i metaversen

Den kendte fastfood-kæde McDonald’s går ind i metaversen. Mærket er indstillet til at fejre Lunar New Year i den virtuelle verden og inviterer fans til at deltage.

Virksomheden har indgået partnerskab med metaverse-platformen Spatial og VR-kunstneren Karen X Cheng til dette frigøre. Cheng er en prisvindende instruktør, mest kendt for sine virale augmented reality-videoer og berømthedssamarbejder. Sammen med McDonald’s USA udviklede hun en tv-reklame baseret på kunstig intelligens, VR-oplevelser og et AR-filter.

Rumlig

McDonald’s Spatial-baserede virtuelle verden blander asiatiske påvirkninger med futuristiske elementer og reflekterer over, hvordan fremtidens nytår kunne se ud. Metaverse-stedet byder på 3D-skulpturer af tolv kinesiske stjernetegnsdyr og byder på forskellige virtual reality-oplevelser.

Partnerskabet inkluderer også et AR-filter, der viser overgangen fra måneåret 2022, da vi bevæger os væk fra tigerens år til kaninens år. Navnlig er filteret gratis for alle at teste. Linket til det er en QR-kode gemt i McDonald’s tv-reklame, som også er tilgængelig på Youtube.

McDonald’s vil være vært for to Lunar New Year-begivenheder på Spatial-platformen. Den 25. januar kan enkeltpersoner deltage i en dansefest, og den 2. februar en aftensamtale med avatarversionen af ​​Karen X Cheng.

“Vores samarbejde med Karen X Cheng tilbyder nye, tech-fremadrettede måder at opleve kaninens år, samtidig med at vi ærer arven fra ferien og opløfter AAPI-fællesskabet. The Golden Arches er stolte af at kickstarte det nye år med en interaktiv kampagne, der inviterer vores fans til at blive aktive deltagere i en global kulturel fest,”

sagde McDonald’s Senior Director for Cultural Engagement Strategy, Elizabeth Campbell.

🔥 Anbefalede:  15+ bedste VR-headset 2023: Ifølge VR-eksperter

Fastfood-kæden er ikke den første restaurant, der træder ind i metaverset. I august 2022 introducerede Taco Bell den metaverse bryllupspakke i samarbejde med Decentraland.

Læs relaterede indlæg: