Mattel lancerer sin NFT-markedsplads med Hot Wheels NFT Garage

Følgende artikel hjælper dig med: Mattel lancerer sin NFT-markedsplads med Hot Wheels NFT Garage

Den amerikanske multinationale legetøjsproducent Mattel annoncerer lanceringen af ​​sin NFT-markedsplads, baseret på organisationens samlerplatform Mattel Creations.

Bygget på Flow blockchain, vil markedspladsen blive hjemsted for alle de kommende Mattel-kollektioner. Hot Wheels NFT Garage, Series 4, vil være den første NFT, der falder på hjemmesiden. Samlingen, som lanceres den 15. december, vil indeholde sjældne digitale kunstværker fra Mattel IP samt populære bilmodeller designet på en ny måde. Samlet set vil Series 4-kollektionen omfatte 60 biler fra Cadillac, Aston Martin, Chevrolet, McLaren, Honda, Pagani, Oldsmobile og andre bilproducenter.

Mattel

NFT’erne vil blive solgt i pakker, prissat til $25 hver. En pakke vil indeholde syv Hot Wheels NFT’er, blandt andet en sjælden bil, to episke sjældenhedsbiler og fire grundlæggende. Heldige indehavere af Premium eller Treasure Hunt NFT’er vil have mulighed for at indløse kunstværkerne til den fysiske bilreplika.

Især vil brugere kun have mulighed for at købe Mattels NFT’er med fiat-valutaer. I begyndelsen af ​​2023 vil Mattel Creations også integrere en peer-to-peer-handelsmulighed, som vil give samlere mulighed for at handle NFT’er mellem dem.

“Ved lanceringen af ​​vores egen markedsplads er vi i stand til at omsætte ikoniske Mattel IP til digital kunst, engagere os direkte med vores kunder og levere en klassens bedste brugeroplevelse. Dette er den seneste udvikling af vores digitale bestræbelser, og vi ser frem til at dele flere drops snart inspireret af nogle af verdens foretrukne Mattel-mærker,”

sagde vicepræsidenten hos Mattel Future Lab, Ron Friedman.

Den kommende NFT-kollektion er ikke Mattels første Web3-initiativ. Sidste år udgav virksomheden Hot Wheels NFT Garage-projektet i samarbejde med WAX blockchain. Det er vigtigt, at indehavere af Hot Wheels NFT’er vil være i stand til at overføre deres tokens fra WAX til Flow blockchain i 1. kvartal 2023.

🔥 Anbefalede:  Skyrock din fortjeneste med disse 7 eBay-salgsværktøjsmuligheder

Relaterede indlæg: