Mastercard samarbejder med cryptocurrency-platformen hi for at lancere verdens første tilpassede NFT-debetkort

Følgende artikel hjælper dig med: Mastercard samarbejder med cryptocurrency-platformen hi for at lancere verdens første tilpassede NFT-debetkort

Krypto- og mobilbankplatformen Hej har indgået partnerskab med den globale betalingstjenesteudbyder Mastercard for at lancere de første NFT-tilpasningsdebetkort. Kvalificerede kortholdere kan personliggøre udseendet af deres kort med en ejet NFT-avatar fra NFT-kollektioner på højeste niveau.

Et begrænset antal NFT-samlinger vil være tilgængelige, herunder CryptoPunks, Bored Ape Yacht Club, Moonbirds, goblintown og Azuki. Disse NFT-ejere bliver nødt til at tilslutte sig Gold-medlemskabet med hi og bekræfte deres NFT-ejerskab med platformen for at få tilpassede kort. Kortene vil blive udstedt af Moorwand, en London-baseret udbyder af betalingsløsninger.

Sean Rach, grundlæggeren af ​​hi, sagde betalingskortene er “en fantastisk måde for folk at vise, hvilket online fællesskab de tilhører, men i den virkelige verden.” Udover at have en NFT, giver hi Mastercard også fleksibilitet til at bruge fiat eller cryptocurrency (understøtter $HI, $BTC, $ETH, $USDT og mere), kombineret med økonomiske og livsstilsbelønninger.

Indehaverne kan bruge betalingskortet på over 90 millioner Mastercard-venlige lokationer i 25 EØS-lande og Storbritannien. Indehavere vil modtage yderligere fordele, afhængigt af medlemsniveauet på hi. Medlemmer kan modtage op til 10 % tilbage på udgifter og rabatter på forskellige digitale abonnementer, herunder Spotify, Netflix, Disney+ og over 100 flere.

Chris Oldfield, medstifter af Fitburnfortalte Metaverse Post, at hvert nyt partnerskab mellem kryptovirksomheder og traditionelle virksomheder som Mastercard bringer os et skridt videre i retning af masseadoption af krypto.

“Muligheden for personalisering er endnu et incitament for NFT-ejere – da mange af dem for eksempel allerede har deres Bored Apes T-shirts på. Alt i alt vil en kombination af krypto med et verdenskendt betalingssystem skabe nye use cases for førstnævnte,”

🔥 Anbefalede:  Popups Konverter / Her er hvorfor med Statistik & 10 nyttige TIPS

Oldfield tilføjede.

Mastercard er aktiv i sin Web3-adoption og introducerede en NFT-betalingstjeneste i juni. I sidste måned samarbejdede kreditkortudbyderen med Binance for at bringe cryptocurrency-betalinger til over 90 millioner butikker. Mastercard har også lanceret et NFT-projekt med Miami City og TIME magazine.

Læs relaterede indlæg: