Mastercard og Polygon annoncerer lanceringen af ​​en web3 artist accelerator

Følgende artikel hjælper dig med: Mastercard og Polygon annoncerer lanceringen af ​​en web3 artist accelerator

En af de største betalingsudbydere, Mastercard, samarbejder med Ethereum-skalering af blockchain-økosystemet, Polygon, for at lancere en web3-kunstner accelerator. Det kommende program har til formål at lære deltagerne at eje og tjene penge på deres indhold ved hjælp af blockchain-teknologi.

Acceleratoren vil give nye kunstnere adgang til web3-innovatorer og musikindustriens eksperter. “Lærerne” vil guide musikerne gennem web3s vej, hjælpe dem med at få nødvendige blockchain-relaterede færdigheder og lære at bruge web3-værktøjer. Under accelerationsprogrammet vil kunstnere opdage, hvordan man udvikler et web3-fællesskab, laver en NFT og repræsenterer deres værker i virtuelle verdener.

Ifølge acceleratorens officielle hjemmeside starter kunstnerengagementet i foråret i år, men hverken Mastercard eller Polygon har delt de nøjagtige datoer endnu. Men kunstnere, der ønsker at deltage i acceleratoren, kan abonnere på programmets opdateringer på den officielle internet side.

Som en sidebemærkning vil selskaberne også frigive en begrænset udgave af Mastercard Music Pass NFT’er. Poletterne vil give indehavere adgang til eksklusive undervisningsmaterialer, musikweb3-værktøjer og fysiske og digitale oplevelser.

I 2022 introducerede flere kendte virksomheder deres web3-tema acceleratorprogrammer. I oktober annoncerede den kendte venturefond Andreessen Horowitz sin Crypto Startup School. Programmet fokuserer på forskellige trin i opbygningen af ​​en kryptoopstart, fra protokoldesign til go-to-market.

I juli gik luksusmodeforhandleren Farfetch sammen med Outlier Ventures VC for at introducere et accelerationsprogram med mode-tema, kaldet Dream Assembly Base Camp.

Walt Disney Company lancerede også sin temaaccelerator. Programmet er fokuseret på fordybende oplevelser og avancerede teknologier, såsom AR, NFT’er og AI.

Læs mere om web3 acceleratorer:

🔥 Anbefalede:  Square Enix annoncerer gamified NFT kunstoplevelse Symbiogenesis