Mastercard introducerer Crypto User Verification Tool “Mastercard Crypto Credential”

Følgende artikel hjælper dig med: Mastercard introducerer Crypto User Verification Tool “Mastercard Crypto Credential”

Mastercard introducerer et Crypto-brugerverifikationsværktøj,

Betalingsgiganten Mastercard har annonceret sit nye krypto-relaterede sikkerhedsinitiativ. Det digitale rum er fyldt med svindel og dårlige aktører, og Mastercard har til formål at reducere mulighederne for sidstnævnte ved at forbedre brugerverifikationsstandarderne.

Så virksomheden har udviklet “Mastercard Crypto Credential”, som etablerer “et sæt fælles standarder” for at verificere brugere. Værktøjet indeholder også infrastrukturen, der vil hjælpe med at afsløre pålidelige interaktioner mellem virksomheder og kunder. Generelt set vil Mastercard Crypto Credential sikre transaktioner mellem verificerede brugere.

Forretnings- og forbrugerbekræftelse varierer afhængigt af markedet og overholdelsesbestemmelserne. Så Mastercard arbejder i øjeblikket på udviklingen af ​​flere use cases, der kan aktiveres af teknologi. For det første planlægger organisationen at tilbyde forbrugere kælenavne, der er nemme at huske, for at hjælpe dem med at dele tegnebogsadresser. Mastercard ønsker at servere rigere information om blockchain-transaktioner gennem metadata. Mere end det, samarbejder virksomheden med CipherTrace for at hjælpe med adresseverifikation i tilfælde af grænseoverskridende transaktioner.

Ifølge embedsmanden bekendtgørelse, har Mastercard indgået partnerskab med flere virksomheder for at udvikle initiativet. Betalingslederen aflyttede kryptopung-udbyderne Librium, Uphold, Bit2Me og Mercado Bitcoin. Blandt blockchain-virksomhederne, der deltager i programmet, er The Solana Foundation, Polygon Labs, Aptos Labs og Avalanche. Organisationerne vil angiveligt hjælpe Mastercard med at forbedre verifikationen i billetsalg, ikke-fungible tokens, virksomhed og andre betalingsløsninger.

Navnlig er dette ikke virksomhedens første krypto-relaterede initiativ. I januar annoncerede Mastercard og Polygon lanceringen af ​​en web3 musik-tema artist accelerator. Efter dette udstedte virksomhederne et begrænset oplag af Mastercard Music Pass NFT’er, som giver indehavere adgang til eksklusive undervisningsmaterialer, AI-musikværktøjer samt fysiske og digitale oplevelser.

🔥 Anbefalede:  Pixel 6a løser et af Pixel 5as største problemer

Læs mere om Mastercard: