Mastercard dropper Music Pass NFT for at låse op Web3 Music-fokuseret Artist Accelerator Program

Følgende artikel hjælper dig med: Mastercard dropper Music Pass NFT for at låse op Web3 Music-fokuseret Artist Accelerator Program

Mastercard dropper Music Pass NFT for at låse op Web3 Music-fokuseret Artist Accelerator Program

Mastercard droppede onsdag et gratis multisensorisk Mastercard Music Pass NFT for at give musikfans adgang til virksomhedens musikfokuserede program, Mastercard Artist Accelerator.

Når først det er hævdet, vil NFT give musikfans mulighed for at følge fem nye kunstnere på deres rejse til at bygge et web3-drevet brand, få adgang til kreativt web3-indhold og lave musik i et AI-drevet studie ved hjælp af WarpSounds teknologi.

Ifølge Mastercard har tusindvis af mennesker tilmeldt sig programmet, og fem kunstnere er inviteret til at deltage. Under vejledning af fem ekspertmentorer vil de fem kunstnere fra USA, England, Venezuela og Nigeria lære at tjene penge på deres musik ved hjælp af blockchain-teknologi og opbygge et fællesskab af fans. Både kunstnere og fans vil også lære, hvordan man bruger nye AI-værktøjer som en del af deres kreative proces.

“Web3’s potentiale til at leve op til sit løfte om muligheder og inklusion for alle afhænger af, om folk vil omfavne det. Derfor er det vigtigt for betroede brands at eksperimentere ansvarligt i rummet og presse os selv og vores partnere til at udnytte nye teknologier på måder, der er meningsfulde for folk,”

Raja Rajamannar, Mastercards marketing- og kommunikationschef, skrev i en blogindlæg.

Mastercard har foretaget bevægelser i web3-området siden sidste år. Virksomheden har indgået partnerskaber med bemærkelsesværdige web3-platforme som Coinbase, Immutable X, The Sandbox, Mintable, Nifty Gateway og MoonPay. Rajamannar sagde, at Mastercard håber at hjælpe mennesker, virksomheder og dets globale partnere med bedre at forstå, hvordan blockchain og digitale aktiver bruges, og hvordan virksomhedens teknologi kan understøtte web3-økosystemet.

🔥 Anbefalede:  Anmeldelse af Hostinger Affiliate Program: Kan du tjene gode penge?

“Vi tror også på, at Web3 kan være et stærkt værktøj til at forbinde mennesker og opbygge fællesskaber omkring fælles universelle passioner. Ligesom andre udforsker og eksperimenterer vi med Web3-teknologi for at udvide vores brandindsats – villige til at fejle hurtigt, men håber på at lykkes. Og vi tager andre med på rejsen,” tilføjede han.

Læs mere: